Rose soba - savjeti za njegu
korisni savjeti

- tajna raste - svijetle difuzno svjetlo i svjež zrak. Soba Ruža dobro raste na + 10-25 ° C. Je lako podnijeti lagani mraz. Biljka mora biti zaštićen od sunca i pregrijavanja tla u lonac. Najbolja opcija - da rastu u zapadnoj ili istočnoj prozor.
- tijekom aktivnog rasta i cvatnje zalijevanje treba biti u izobilju vode iz okna mora ispustiti. Ponekad sam organizirati ruže tuš isprati prašinu. Visoka vlažnost zraka i često prskanje (potrebno je samo zimi, kada je biljka dosvechivayut) može potaknuti razvoj gljivičnih oboljenja.
- od ranog proljeća pasti jednom tjedno gnojenje organskih ili mineralnih gnojiva (može rotirati). Proljeće dobro folijarna ishrana (tri-četiri sa 10-12 dana intervala). U kasno ljeto, morate eliminirati dušik.
- potaknuti izobilju cvatnje, izbrišite prvi butony- odmah prekinut fade cvijeće (na prvi kompozitni lima s pet listova) i skratiti puca.
- početkom zalijevanje rujna i postupno smanjiti do veljače povremeno navlažiti zemlju com. Stabljike su skraćen na 10 cm. Lonac ruže staviti na hladno mjesto na + 3-6 stupnjeva. U veljači, ja sam ga podići i do 10 - 12 stupnjeva. Poželjno je u ovom trenutku presaditi ružu na svjež plodno potting tla (humusa, treseta i pijeska - 2: 2: 1). Dobavpt korisno u svojim komadima ugljena i malo pepela. Na dnu lonca potrebno odvodnje.
Video: Rose soba - lijepe fotografije
Irina Lukyanchik, d. Antonivka Vitebsk regija. (Bazirano na „cvijet” magazin 2013
Pogledajte više informacija o poglavlju ruža
Dijelite na društvenim mrežama:
Povezan
Kamenika soba
Rose soba - ostavljajući
Kako da se brinu za ruže kod kuće
Soba ruža i njegu
Cvijet soba reo i njegu
Boja
Soba ruža i njegu
Balsam ili „Vanka mokro”
Soba ruža - lijepa, ali ćudljiv