Kako odabrati pravu posudu za cvijeće za buket osnovi

Ja sam dugo sam bio zaljubljen u izradi cvjetnih aranžmana. Uostalom, oni ne samo da nam daju osjećaj radosti i sreće, ali i pomoći da izraze svoje osjećaje i raspoloženje. Ja mogu reći da je dojam da je vaša pjesma će na druge ne ovisi samo o odabranim bojama, ali i na ono što plovilo ili vazi li to mjesto.

Odaberite prikladnu vazu za cvjetnih aranžmana - također su dio umjetnosti. Ali to se može savladati vrlo brzo, prisjećajući se nekoliko jednostavnih pravila i preporuke.

Video: voćni miris sa svojim rukama

Treba razumjeti da su skromne cvijeće je najbolje postaviti u jednostavnim glinenim posudama. Isto tako za pripravke koji su u središtu, na primjer, kamilica, odgovarajućim podlogama od drveta ili pruća košara.

Video: Kako napraviti buket cvijeća svojim rukama?

Ako ste odabrali za sastav plemenitim, skupim cvijeća (orhideje, Anthurium), najbolje je da ih stavite u elegantnim plovila ne jeftinim naglasiti ljepotu i eleganciju ovih biljaka. Krhke cvijeće izgleda posebno dobro u staklu ili bijele porculanske posude, a nisko rastuće biljke (poput ljubičica visibabe, jaglaca) izgledaju najbolje u malim ravnim vaze.

Tu je i nepisani zakon koji se odnosi na bilo koje i sve boje, bez sastav neće izgledati prednost u razraditi, previše svijetle plovila, preopterećen s aplikacijama, perle i drugih ukrasa. To vazi „će odgoditi” pažnju na sebe i ne naglašavaju ljepotu nježnim cvijećem.

Ali pravila - pravila, ali uvijek slušati svoje raspoloženje, za svaki sastav mora biti u skladu s unutarnje stanje svoje duše i zadiviti svoju obitelj i prijatelje.

Elena Saveta putem e-maila, prema magazinu „Cvijeće u kući”

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Osnova buketOsnova buket
Kako naručiti buket cvijeća s dostavom?Kako naručiti buket cvijeća s dostavom?
Hrpa ružmarina što je, dovraga!?Hrpa ružmarina što je, dovraga!?
Da buket je bio višeDa buket je bio više
Cvijeće su prisiljeni osmijeh, čak i ako je jako tužnoCvijeće su prisiljeni osmijeh, čak i ako je jako tužno
Bouquet tajna strast MasterclassBouquet tajna strast Masterclass
Tulipani bih ga zadržati za dugo vremenaTulipani bih ga zadržati za dugo vremena
Pravila buketiPravila buketi
Jezik cvijeća. Korištenje i vrijednost paprati u buketJezik cvijeća. Korištenje i vrijednost paprati u buket
Buket Cvjetni ekstravaganca majstor klaseBuket Cvjetni ekstravaganca majstor klase
» » » Kako odabrati pravu posudu za cvijeće za buket osnovi

Kuća Vrtlarstvo Cvijeće Bilje Briga Dizajn Životinje Gredica i recepti Foto i Video Miscelanea