Kako odabrati pravu posudu za cvijeće za buket osnovi
Ja sam dugo sam bio zaljubljen u izradi cvjetnih aranžmana. Uostalom, oni ne samo da nam daju osjećaj radosti i sreće, ali i pomoći da izraze svoje osjećaje i raspoloženje. Ja mogu reći da je dojam da je vaša pjesma će na druge ne ovisi samo o odabranim bojama, ali i na ono što plovilo ili vazi li to mjesto.
Odaberite prikladnu vazu za cvjetnih aranžmana - također su dio umjetnosti. Ali to se može savladati vrlo brzo, prisjećajući se nekoliko jednostavnih pravila i preporuke.
Video: voćni miris sa svojim rukama
Treba razumjeti da su skromne cvijeće je najbolje postaviti u jednostavnim glinenim posudama. Isto tako za pripravke koji su u središtu, na primjer, kamilica, odgovarajućim podlogama od drveta ili pruća košara.
Video: Kako napraviti buket cvijeća svojim rukama?
Ako ste odabrali za sastav plemenitim, skupim cvijeća (orhideje, Anthurium), najbolje je da ih stavite u elegantnim plovila ne jeftinim naglasiti ljepotu i eleganciju ovih biljaka. Krhke cvijeće izgleda posebno dobro u staklu ili bijele porculanske posude, a nisko rastuće biljke (poput ljubičica visibabe, jaglaca) izgledaju najbolje u malim ravnim vaze.
Tu je i nepisani zakon koji se odnosi na bilo koje i sve boje, bez sastav neće izgledati prednost u razraditi, previše svijetle plovila, preopterećen s aplikacijama, perle i drugih ukrasa. To vazi „će odgoditi” pažnju na sebe i ne naglašavaju ljepotu nježnim cvijećem.
Ali pravila - pravila, ali uvijek slušati svoje raspoloženje, za svaki sastav mora biti u skladu s unutarnje stanje svoje duše i zadiviti svoju obitelj i prijatelje.
Elena Saveta putem e-maila, prema magazinu „Cvijeće u kući”
Napravite buket sa svojim rukama + fotografije
Cvijet modni diktira prirodnost!
Stablo sreće
Francuski buket
Bouquet na japanskom
Osnova buket
Tulipani bih ga zadržati za dugo vremena
Vjenčani buketi orhideja
Odaberite godišnje cvijeće za cvjetnjaka na pravilima
Cvijeće su prisiljeni osmijeh, čak i ako je jako tužno
Kako produžiti život cvijeću