Korisni savjeti za sadnju sjemena ljetnih stanovnika i vrtlari
Video: Savjeti cottagers! srce srce razgovor!
sadržaj
uvijek posijati sjeme na lunarni. proveo sam eksperiment uzeo sjeme jagoda (jedva je u porastu), stratificirani i cijepljena prema lunarnom kalendaru, jedna igra u zabranjeno dana, a drugi - u slijetanju. Na kraju, nakon sadnje u zabranjenu dana sam otišao jedan izdanak, i razvio je kao da su mu korijeni čuvaju. Sjeme posijano u povoljan danima, s obzirom na prijateljski izdanci - ruža 4 od 5 Sjeme posijano. Sjetvu sjemena Delphinium potvrdio moje zapažanje.
Video: Priprema sjemena za sjetvu kupusa
Uvijek podijeliti paket sjemena u pola, čak i ako postoji samo 3-4 sjemenke. Će imati priliku da pokuša ponovno sijati, ja sam uvijek zaštićeni.
Slijedite upute na pakiranju. Kada kupujete sjemenke provjerite datum isteka.
Prije nego što kupiti biljka u trgovini, odlučim krenuti na granama u rastu bubrega, ali klice bili mali! Donosim kući i kuhati lonac zemlje, otvorite paket s ruža i bez dodirivanja komi transplantaciju u lonac i prelijte stimulator navijali.
Samo s grudom zemlje sadi na otvorenom terenu nakon što je opasnost od mraza je prošlo. Za to vrijeme kuća je već pucati iz lišća i grančica će biti novi. Krajem lipnja, biljke počinju cvjetati već.
Video: Kako sijati sjeme kupusa sadnica
C balsam Postupite na sljedeći način: kupiti vrećicu sjemena i posijati ugodnu raznolikost. Sadnice su uvijek prijateljski i raste vrlo brzo. Sadnice posađene u ljeto u kolibi. Impatiens cvatu cijelo ljeto „kapica”, jesen odrezati grančicu, umočiti u ukorenitel i zaglavi u lonac, potrebno je korijen vrlo brzo, i Impatiens početnu boju. Do proljeća grm, iz koje sam izrezati na reznice i sadi u vlažnom rubnik tla trakom. I tako se krug. Impatiens može se usporediti s petunije za Nepretencioznost i sjaj cvatnje, ali balzam postoji vrlo veliki plus: Za razliku od petunija, može se uzgajati kod kuće, a petunija napali lisne uši ili Jose skali, a oni zaraziti gotovo sve sobno bilje, potrebno je da čak i sadnice petunias pokušati rasti do cvatnje pupoljci.
Kako saditi petunije - sve detalje slučaja
Sjemenke Sadnja jagoda
Kako raste cvijet sobu sjemenki
Priprema krastavac sjemena za sjetvu
Uzgoj jagoda iz sjemena u treset pelete
Jagode iz sjemena - a to je moguće
Uzgoj jagoda iz sjemena
Priprema za sadnju luk
Uzgoj paprike od sjemenki
Kako raste iz sjemena bora na vlastitu, sadnju i njegu
Priprema sjemena za sjetvu
Sjetvu sjemena Adenium