Korisni savjeti za sadnju sjemena ljetnih stanovnika i vrtlari

Video: Savjeti cottagers! srce srce razgovor!

uvijek posijati sjeme na lunarni. proveo sam eksperiment uzeo sjeme jagoda (jedva je u porastu), stratificirani i cijepljena prema lunarnom kalendaru, jedna igra u zabranjeno dana, a drugi - u slijetanju. Na kraju, nakon sadnje u zabranjenu dana sam otišao jedan izdanak, i razvio je kao da su mu korijeni čuvaju. Sjeme posijano u povoljan danima, s obzirom na prijateljski izdanci - ruža 4 od 5 Sjeme posijano. Sjetvu sjemena Delphinium potvrdio moje zapažanje.

Video: Priprema sjemena za sjetvu kupusa

Uvijek podijeliti paket sjemena u pola, čak i ako postoji samo 3-4 sjemenke. Će imati priliku da pokuša ponovno sijati, ja sam uvijek zaštićeni.

Slijedite upute na pakiranju. Kada kupujete sjemenke provjerite datum isteka.

Prije nego što kupiti biljka u trgovini, odlučim krenuti na granama u rastu bubrega, ali klice bili mali! Donosim kući i kuhati lonac zemlje, otvorite paket s ruža i bez dodirivanja komi transplantaciju u lonac i prelijte stimulator navijali.

Samo s grudom zemlje sadi na otvorenom terenu nakon što je opasnost od mraza je prošlo. Za to vrijeme kuća je već pucati iz lišća i grančica će biti novi. Krajem lipnja, biljke počinju cvjetati već.

Video: Kako sijati sjeme kupusa sadnica

C balsam Postupite na sljedeći način: kupiti vrećicu sjemena i posijati ugodnu raznolikost. Sadnice su uvijek prijateljski i raste vrlo brzo. Sadnice posađene u ljeto u kolibi. Impatiens cvatu cijelo ljeto „kapica”, jesen odrezati grančicu, umočiti u ukorenitel i zaglavi u lonac, potrebno je korijen vrlo brzo, i Impatiens početnu boju. Do proljeća grm, iz koje sam izrezati na reznice i sadi u vlažnom rubnik tla trakom. I tako se krug. Impatiens može se usporediti s petunije za Nepretencioznost i sjaj cvatnje, ali balzam postoji vrlo veliki plus: Za razliku od petunija, može se uzgajati kod kuće, a petunija napali lisne uši ili Jose skali, a oni zaraziti gotovo sve sobno bilje, potrebno je da čak i sadnice petunias pokušati rasti do cvatnje pupoljci.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Sadnja sadnica DelphiniumSadnja sadnica Delphinium
Uzgoj paprike od sjemenkiUzgoj paprike od sjemenki
Kako raste cvijet sobu sjemenkiKako raste cvijet sobu sjemenki
Uzgoj jagoda iz sjemena u treset peleteUzgoj jagoda iz sjemena u treset pelete
Priprema krastavac sjemena za sjetvuPriprema krastavac sjemena za sjetvu
Sadnja sadnica petunijaSadnja sadnica petunija
Kada je moguće saditi krastavceKada je moguće saditi krastavce
Sadnja Lobelia sadniceSadnja Lobelia sadnice
Jagode iz sjemena - a to je mogućeJagode iz sjemena - a to je moguće
Sjemenke Razmnožavanje lavandeSjemenke Razmnožavanje lavande
» » » Korisni savjeti za sadnju sjemena ljetnih stanovnika i vrtlari

Kuća Vrtlarstvo Cvijeće Bilje Briga Dizajn Životinje Gredica i recepti Foto i Video Miscelanea