Češnjak u arhivi

Video: 111 12 Načini češnjaka pohrane

Imam svake godine vrlo dobar češnjak usjeva. Mnogi ljudi pitaju, kako ste ga uspjeli zadržati u zimskim mjesecima. A sve je vrlo jednostavno. Ne priznaju nikakve nove pomodarski metode radi sve, kao i moja majka, baka i prabaka.

Kada kašičica zrela češnjak, odmah ga očistite od korijena i stabljike. U isto vrijeme najveći i zdrava glava ostavljajući dio stabljike. Ove glave sam vezati u snopove, obješen u štali na klinčić, gdje se druže do kraja listopada - u vrijeme kad sam ih koristiti za jesen sadnju.

Dio češnjaka bez stabljika se suši na suncu, a koristi se za kuhanje raznih jela. Većina takvih odmora češnjaka pohranjene do proljeća: raspao suši glavu u potkrovlju (na drvenim pločama). Usput, držim luk na isti način.

U kasnu jesen prije premještanja iz zemlje u grad utočište češnjaka stari pokrivač. Presavijeni udovica posipa na vrhu par starih jakni. Više od svega posebnom do proljeća ne, jer češnjak može izdržati temperature do -25 ° C, ali u rano proljeće, kad se vratimo na vikend, svakako otvoriti češnjak da je ventilirana. Ovdje je jednostavan način za pohranu češnjak u zimi nikad nisu uspjeli.

Video: Kako najbolje za pohranu češnjak

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Češnjak u vrtuČešnjak u vrtu
Sadnja češnjaka u jesenSadnja češnjaka u jesen
Češnjak - sadnja i njegaČešnjak - sadnja i njega
Češnjak koristan za ljudeČešnjak koristan za ljude
Češnjak zimeČešnjak zime
ČešnjakČešnjak
Proljeće češnjakProljeće češnjak
Češnjak hrane u proljeće i ljetoČešnjak hrane u proljeće i ljeto
Kineski češnjak ako raste u ruskom kontekstuKineski češnjak ako raste u ruskom kontekstu
Češnjak sorti i njen uzgojČešnjak sorti i njen uzgoj
» » » Češnjak u arhivi

Kuća Vrtlarstvo Cvijeće Bilje Briga Dizajn Životinje Gredica i recepti Foto i Video Miscelanea