Češnjak u arhivi
Video: 111 12 Načini češnjaka pohrane
Imam svake godine vrlo dobar češnjak usjeva. Mnogi ljudi pitaju, kako ste ga uspjeli zadržati u zimskim mjesecima. A sve je vrlo jednostavno. Ne priznaju nikakve nove pomodarski metode radi sve, kao i moja majka, baka i prabaka.
Kada kašičica zrela češnjak, odmah ga očistite od korijena i stabljike. U isto vrijeme najveći i zdrava glava ostavljajući dio stabljike. Ove glave sam vezati u snopove, obješen u štali na klinčić, gdje se druže do kraja listopada - u vrijeme kad sam ih koristiti za jesen sadnju.
Dio češnjaka bez stabljika se suši na suncu, a koristi se za kuhanje raznih jela. Većina takvih odmora češnjaka pohranjene do proljeća: raspao suši glavu u potkrovlju (na drvenim pločama). Usput, držim luk na isti način.
U kasnu jesen prije premještanja iz zemlje u grad utočište češnjaka stari pokrivač. Presavijeni udovica posipa na vrhu par starih jakni. Više od svega posebnom do proljeća ne, jer češnjak može izdržati temperature do -25 ° C, ali u rano proljeće, kad se vratimo na vikend, svakako otvoriti češnjak da je ventilirana. Ovdje je jednostavan način za pohranu češnjak u zimi nikad nisu uspjeli.
Video: Kako najbolje za pohranu češnjak
Češnjak - sadnja i njega
Briga za češnjak
Kako da se brine za češnjak vodič za akciju
Zašto lišće požutjeti češnjaka za uzgoj?
Kako prikupiti češnjak žetve?
Sorti proljetnog češnjaka
Proljeće češnjak
Uzgoj zimske češnjaka u tri seta
Češnjak hrane u proljeće i ljeto
Češnjak koristan za ljude
Češnjak skladištenje kod kuće
Češnjak u vrtu
Češnjak zime
Češnjak
Kako s propagandom češnjak
Sadnja zimske češnjaka