Gdje staviti biljke u zimi - iz osobnog iskustva
Sve svog odraslog života sam rasti biljke - oni imaju puno, sve samo ih volim. Baš kao kućne ljubimce, već su postali članovi obitelji. Svatko ima svoj vlastiti karakter, svoje navike, i svatko treba ljubav i individualnu pažnju.
To je zima, a često u ovo doba naših favorita ne sjaji zdravljem i ljepotom. I nekako ublažiti teško stanje mojih cvijeća, pažljivo gledati da li su uspješan u svom mjestu, a ako je potrebno, organizirati ih da se presele u zimskim odajama. Uostalom, u mnogo čemu ovisi o pravilnom položaju dobrobiti sobno bilje, pogotovo u zimskim mjesecima. Dijelim svoja opažanja na ovu temu.
Soba stanovnici s tankim i mekim lišćem Vole živjeti u toplim sobama s visokom vlagom. No, blještava svjetla ne pogoduju i radije slabom svjetlu. Kategorički ne podnose fluktuacije temperature!
Biljke prekrivene dlačicama, Raste dobro na svjetlo i loše raspada. Paperje što im je potrebno kako bi se zaštitili od sunca i isparavanja. To zelene hairworms najzahtjevniji mikroklima u kući.
braća Pestrolistaya Ona se osjeća dobro u toplim, svijetlim i vlažnim područjima. Takva hirovita će brzo nestati, ako je soba nedostatak topline, svjetlosti i vlage.
Svijetle, vruća i suha sve sobe udobno živjeti sukulenti, čiji je sočno lišće i stabljike, i, naravno, kaktus.
Lončanica sa kožasti, jaki, glatki i jedinstveni tamno zeleno lišće vole da žive u hladnom, suhom i izložena jakom svjetlu. Visoka zimska temperatura u prostoriji može uništiti.
Pratim ove smjernice za mnogo godina, a ljeti u mojoj kući ne postoji kraj - tijekom cijele godine zelene i svijetlo!
Olga Loboda Vladimirobna s. Mali Cepdoba Penza regija. Prema časopisu „volim ja cvijeće!» №1 2013
Kako da se brine za Crassula (novac stablo?
Dracaena lišće požutjeti: razlog
Popularne biljke.
Briga juka cvijet: zalijevanje, kontrolu temperature
Ono „žele” biljke u zimu?
Gnojiva za sobno bilje - oni moraju znati cvjećar
Briga ljiljan
Savjeti za uzimanje sansevieriya njegu
Moje iskustvo brige za Monster
Reo - višegodišnja biljka
Njega soba Araucaria
Klerodendrum- čak izumiranje ima svoju draž!
Moj chamaedorea
Kisik za sobno bilje: nužan uvjet života
Svatko osim zelene
Geranij crvenom hang-Downing - čudo što je dobro!
Ja sam htjela podijeliti, da pokaže svoje ljubimce
Kako odabrati pravu tlo za biljke
Orhiki ljubav i ovdje
Vrlo rado upoznati vas !!!
Ciklama u vrtić