Gdje staviti biljke u zimi - iz osobnog iskustva

Sve svog odraslog života sam rasti biljke - oni imaju puno, sve samo ih volim. Baš kao kućne ljubimce, već su postali članovi obitelji. Svatko ima svoj vlastiti karakter, svoje navike, i svatko treba ljubav i individualnu pažnju.

To je zima, a često u ovo doba naših favorita ne sjaji zdravljem i ljepotom. I nekako ublažiti teško stanje mojih cvijeća, pažljivo gledati da li su uspješan u svom mjestu, a ako je potrebno, organizirati ih da se presele u zimskim odajama. Uostalom, u mnogo čemu ovisi o pravilnom položaju dobrobiti sobno bilje, pogotovo u zimskim mjesecima. Dijelim svoja opažanja na ovu temu.

Soba stanovnici s tankim i mekim lišćem Vole živjeti u toplim sobama s visokom vlagom. No, blještava svjetla ne pogoduju i radije slabom svjetlu. Kategorički ne podnose fluktuacije temperature!

Biljke prekrivene dlačicama, Raste dobro na svjetlo i loše raspada. Paperje što im je potrebno kako bi se zaštitili od sunca i isparavanja. To zelene hairworms najzahtjevniji mikroklima u kući.

braća Pestrolistaya Ona se osjeća dobro u toplim, svijetlim i vlažnim područjima. Takva hirovita će brzo nestati, ako je soba nedostatak topline, svjetlosti i vlage.

Svijetle, vruća i suha sve sobe udobno živjeti sukulenti, čiji je sočno lišće i stabljike, i, naravno, kaktus.

Lončanica sa kožasti, jaki, glatki i jedinstveni tamno zeleno lišće vole da žive u hladnom, suhom i izložena jakom svjetlu. Visoka zimska temperatura u prostoriji može uništiti.

Pratim ove smjernice za mnogo godina, a ljeti u mojoj kući ne postoji kraj - tijekom cijele godine zelene i svijetlo!

Olga Loboda Vladimirobna s. Mali Cepdoba Penza regija. Prema časopisu „volim ja cvijeće!» №1 2013

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Orhiki ljubav i ovdjeOrhiki ljubav i ovdje
Kisik za sobno bilje: nužan uvjet životaKisik za sobno bilje: nužan uvjet života
Briga juka cvijet: zalijevanje, kontrolu temperatureBriga juka cvijet: zalijevanje, kontrolu temperature
Kako da se brine za Crassula (novac stablo?Kako da se brine za Crassula (novac stablo?
Kako odabrati pravu tlo za biljkeKako odabrati pravu tlo za biljke
Moje iskustvo brige za MonsterMoje iskustvo brige za Monster
Dracaena lišće požutjeti: razlogDracaena lišće požutjeti: razlog
Vrlo rado upoznati vas !!!Vrlo rado upoznati vas !!!
Briga ljiljanBriga ljiljan
Popularne biljke.Popularne biljke.
» » » Gdje staviti biljke u zimi - iz osobnog iskustva

Kuća Vrtlarstvo Cvijeće Bilje Briga Dizajn Životinje Gredica i recepti Foto i Video Miscelanea