Kako se ne bi s cvijećem agresora?

Zbog svoje starosti, kao i znatiželje, rastem sve vrste biljaka. Kao i mnogi cvjećari, i ja često žele vidjeti u jednom trenutku ili drugi cvijet koji sam znao gotovo ništa. Isto se dogodilo sa mnom kalistegiey. Netko ga je poslao k meni sjeme sam posadio početkom travnja u loncu pet sjemenki. Popeli smo se svi. Sadnice sam zasadio u svibnju i nisam još nije znao što da biljka penjanje. Domaće zabrinutosti oko kalistegii sam neko vrijeme bio zaboravio, a ona je rasla po skokovi i granice.

Video: Cvijet nade. To utječe svaki ester 09.13.2016

Nacrtao sam pozornost na nju kad ona ima vymahala na pola i bacio ljiljan raste u blizini.

Video: I - agresor i Hayter

Pažljivo sam ukloniti stabljika s ljiljanom, a osim kalistegiey klin zaglavi negdje u 1,5 m. Tijekom ljeta biljke su omotani oko klin, dobro cvjetati, a zatim raspršiti sjemena.

Sljedeće godine došlo je do povećanja puno sjemena, i nisu svi tamo gdje je to potrebno, dakle, morali ukloniti višak. No, ispostavilo se nije tako lako riješiti kalistegii - korijeni sežu duboko u zemlju, a ako break korijen, biljka je ponovno obnovljena.

Kad Pogledajte kako kalistegii, shvatit ćete da je to isti Ogorodnaya „Breza” (slak), samo Terry i dobili osloboditi od njega je jako teško, pogotovo ako se sjeme napadnut u grmlju višegodišnjih cvijeća ili korijenje kalistegii proklijala zajedno s drugim biljkama. Oni su morali iskopati i uništiti puca kalistegii, a zatim ponovno sadi.

Ima agresivnih svojstava i ružičasti bagrem, dajući više korijena izdanaka. Sadnja takve biljke treba biti udaljena od drugih ili ih čak i napustiti, bez obzira na njihovu ljepotu.

Video: Almaty stanovnici donose cvijeće na mjesto policijskog smrti

Jednom sam vidio u trgovini sjeme noćurka roza - na torbi je slika vrlo lijep cvijet, i čitanje tehnologija uzgoja, ja ih kupio.

Sjeme se sije direktno u zemlju. To ruža enotera dobro, cvatu cijelo ljeto. Sjeme iz IT svuda sije, čak i na stazi, a tu su ukrcali.

Pokušavajući ukloniti sadnice, otkrio sam da su korijeni njihove jake i lom ponovno klijati. Zaključci sam enotera tri godine.

Dakle, želim poželjeti svima cvjećar, neka svako novo uzgoj cvijeća donosi samo radost. No, prije nego što kupite nešto novo za vaš vrt, upoznati ove biljke, jer se vreće ne pisati sa sjemenkama, to je agresor. Da biste dobili osloboditi od kalistegii, morao sam iskopati mnogo vrtne biljke, cvijeće, kopaju veliku količinu zemlje.

Dakle, prije nego što pisati pisma na prvi impuls: „Želim”, Misli - i da li je potrebno slijediti sve nevolje?

Video: Kako bi naučili kako Goncharenko "agresor" Moskva usluga dolara letjeti. Aleksandar Vassiliev

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Moji kućni ljubimciMoji kućni ljubimci
Rastemo astersRastemo asters
HippeastrumHippeastrum
Lazy sadnice, kuće vrt i nešto ispod haubeLazy sadnice, kuće vrt i nešto ispod haube
Moj prijateljstvo sa mandarina mladiceMoj prijateljstvo sa mandarina mladice
Mi rasti iz sjemena kraljevske strelicijaMi rasti iz sjemena kraljevske strelicija
Sjemenke Razmnožavanje lavandeSjemenke Razmnožavanje lavande
Moj kapriciozan cvijet: ljubičastaMoj kapriciozan cvijet: ljubičasta
Tri vrste balzama in a cvijećeTri vrste balzama in a cvijeće
Najomiljeniji cvijetNajomiljeniji cvijet
» » » Kako se ne bi s cvijećem agresora?

Kuća Vrtlarstvo Cvijeće Bilje Briga Dizajn Životinje Gredica i recepti Foto i Video Miscelanea