Za sadnice ne pruži
Želim podijeliti svoje misli o tome kako izbjeći povlačenjem sadnice.
To se obično događa zbog dva razloga: visoka noći (a ponekad čak i na gornjem i dan) temperatura i slabog osvjetljenja puca. Stvaranje prostoriji najpovoljniji režim za sadnice je moguće pomoću filmskih zavjese (bolje ako je to ogledalo) ili čak bijele tkanine zavjese.
Ja sam u noći uvijek donjem rubu zavjese staviti na prozor jer topli zrak je odsječen od akumulatora, i hladna, naprotiv, ostaje u sadnica području. Ako tvrdi mraz na ulici, imam staviti zavjesu između prozorskog stakla i kutije sadnica, čime se otvara pristup na toplinu iz baterije.
A možete objesiti na dasku iz sobe jednog više zavjese, ali folija - da reflektiraju svjetlo, što će također pomoći sadnice rastu čak i bez istezanje.
Pa, malo o klice. Prva transplantacija sadnice (jedan list), kupus i rajčice, ja patiti vrh njihove korijen. Ovo je kako bi se osiguralo da je imao grananje. A onda klice gusta brada, korijenje, što omogućuje biljci da bolje tolerirati transplantaciju. Također sam pritenyat sadnice raspikirovanuyu novine i izložiti ga za sadnju samo nekoliko dana nakon branja.
Ako ne rastu sadnice rajčice
Je li to vrijedi za spremanje na pokrivanje materijale?
Uzgoj sadnica papar u treset pelete
Za rajčice nisu previše rastegnut na sunce
Uzgoj sadnica luk
Uzgoj paprike sadnica
Rajčica sadnica ne rastu - poduzeti
Njega sadnica rajčice
Zašto krastavac sadnice rastegnut?
Kako posaditi sadnice rajčice u pravu?
Sadnice rajčice Pravilna sadnja
Sadnice slijetanje rajčice u staklenicima
Ne raste sadnice rajčice nakon pokupiti? Znamo zašto
Moje sadnice rajčice