Za sadnice ne pruži

Želim podijeliti svoje misli o tome kako izbjeći povlačenjem sadnice.

To se obično događa zbog dva razloga: visoka noći (a ponekad čak i na gornjem i dan) temperatura i slabog osvjetljenja puca. Stvaranje prostoriji najpovoljniji režim za sadnice je moguće pomoću filmskih zavjese (bolje ako je to ogledalo) ili čak bijele tkanine zavjese.

Ja sam u noći uvijek donjem rubu zavjese staviti na prozor jer topli zrak je odsječen od akumulatora, i hladna, naprotiv, ostaje u sadnica području. Ako tvrdi mraz na ulici, imam staviti zavjesu između prozorskog stakla i kutije sadnica, čime se otvara pristup na toplinu iz baterije.

A možete objesiti na dasku iz sobe jednog više zavjese, ali folija - da reflektiraju svjetlo, što će također pomoći sadnice rastu čak i bez istezanje.

Pa, malo o klice. Prva transplantacija sadnice (jedan list), kupus i rajčice, ja patiti vrh njihove korijen. Ovo je kako bi se osiguralo da je imao grananje. A onda klice gusta brada, korijenje, što omogućuje biljci da bolje tolerirati transplantaciju. Također sam pritenyat sadnice raspikirovanuyu novine i izložiti ga za sadnju samo nekoliko dana nakon branja.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Uzgoj sadnica papar u treset peleteUzgoj sadnica papar u treset pelete
Njega sadnica rajčiceNjega sadnica rajčice
Orhideja njegaOrhideja njega
Uzgoj paprike sadnicaUzgoj paprike sadnica
Je li to vrijedi za spremanje na pokrivanje materijale?Je li to vrijedi za spremanje na pokrivanje materijale?
Zašto krastavac sadnice rastegnut?Zašto krastavac sadnice rastegnut?
Sadnice i treset tabletaSadnice i treset tableta
Kako dobiti sadnice opominjući jagode?Kako dobiti sadnice opominjući jagode?
Physalis uzgojPhysalis uzgoj
Sadnice Sadnja rajčiceSadnice Sadnja rajčice
» » » Za sadnice ne pruži

Kuća Vrtlarstvo Cvijeće Bilje Briga Dizajn Životinje Gredica i recepti Foto i Video Miscelanea