Sada na mom prozoru imati limun
Video: Mala apelsin.wmv
sadržaj
Video: stablo zasađeno pokraj voda tekućica
Rečeno mi je da limun može cvatu kad je 7-9 godina. Još uvijek je ostalo čekati 4-6 godina. Prije toj dobi potrebno je da se formira krunu. Da biste to učinili, odaberite dva ili tri glavne krunu i preostali urod. Moguće je da se formira okrugli oblik ili izdužena.
Video: narančasta marmelada sa začinima - minimalno šećera! Narančasta pekmez marmelada od Lisice
Stojim u ljeto vašeg stabla na balkon. No, na suncu treba naviknuti postepeno, najprije staviti u penumbre, zatim svjetlo. U ljeto je potrebno prskati dva ili tri puta sa prskalice. Limun voli više kisela tla, a još uvijek se može dodati u vodu malo limunske kiseline. U zimi, potrebno je osigurati hladnije mjesto. Usput, u ovom trenutku formira osnove cvijeća.Nije poželjno da se tlo suši, ali u izobilju zalijevanje, ona ne voli. Više, ova biljka nije osobito sklon čestim promjenama mjesta, pogotovo kada će cvjetati i donositi plodove. Bolje je, kada je stablo već velika, dati mu prebivalište.Video: Tri od mlaćenica serije 1 HD SERIES sve u redu
To se događa da baca svoje limun lišće. Ako on baca par listova, onda je sasvim normalno. A ako se počinje požutjeti, lišće obilno vraća ili trulež, vrlo je vjerojatno da su štetočine uzgajaju. To mogu biti paraziti, gljivice, i tako dalje. I kao limun može biti izgubljen zbog nepravilnog skrb. Ali ako cijelo vrijeme, i riješili da se brine, koji možete dobiti u skladu s vremenom i njegovim limuna. Mislim da će svatko moći rasti na prozor u svojoj limun.Dijelite na društvenim mrežama:
Povezan
Uzgoj limuna u kući
Kako biljka limun iz reznice?
Kako raste limun kod kuće plodnom
Kao što sam podigao svoj prvi limuna
Želite dom limuna, potrebno je znati kako brinuti za saksiji limuna
Limun kosti rasti i raduy oka
Uzgoj zatvoreni limuna
Zatvoreni limuna
Limun mogu uzgajati iz kosti
Limun kostiju
Limun