Moja divna chamaedorea

Za mnoge čitatelje moj blog znam da palmine biljke - to je moja slabost. I danas vam želim reći o omiljenog mu, naime hamedoree. Kupio sam ova biljka je mali rostochkom u našoj lokalnoj cvjećarnici. Ja ga sade u zemlju za kupnju palmi i počeo da se brine za njih kao za obične palmi biljke koje imam kod kuće obiluju.

Video: My Fair Dadilja 18 serija trgovački Vic Vidi sve uzastopnu seriju

Kada mladica malo stariji, primijetio sam da kad je biljka vrlo zelenila ima vrlo slabu prtljažnik, t. E sa svakim novim list cvijet bacio stari sloj s dna. Ova situacija nije bio jako zadovoljan i odlučio sam kupiti nekoliko manjih puca i posaditi na prvom klica bačve kako bi dobili više bujne sastav. Ovdje je pogled odozdo je sada moj hamederei.

Kasnije sam saznao da je u prirodi su, u principu, i rastu (skupine). Ali općenito mislim da ih prodaju ne bi u jednoj državi.

Video: My Fair Dadilja # 108 Pritvoryashki

U brizi za biljke nije hirovit. Sunce se ne odnosi vrlo hirovita, glavna stvar pri odabiru mjesta za cvijet kako bi izbjegao izravnu sunčevu svjetlost, a ostatak cvijeta već prihvatljivim uvjetima, odnosno to može biti, čak iu tamnoj prostoriji za podnijeti. Do zalijevanje iste posebne zahtjeve ne treba zalijevati po potrebi, pa čak i bolje da ne dolazi do smanjenja od sipati što više vode za hamedoree ne bi trebalo biti.

Jedina stvar koja stvarno treba hamedoree za aktivno rast i svijetlo zelene, je dovoljno velika vlaga, što je sasvim moguće organizirati ili pomoću posebnog hardvera ili upisati na jednostavniji način i samo barem jedan dan sprej lišće biljke vodom. to je kad lišće će imati vrlo zasićene zelene. Uz to, po mom iskustvu, kad sam počeo prskati biljku s vodom, tako da se više ne aktivno dobili osloboditi od niže lišće, t. E kruna postalo je bujna.

Video: Moj život je sjajan!

Sada lišće mojih biljaka izgledati, mislim na fotografiji je uočljivo da su vrlo sočan i nije suha.

Hamedoreyu Volim jako puno čekati dok ne raste na impresivnih dimenzija (oni narasti do dva metra u kući). Zatim ukrasiti svoj orijentalni unutrašnjost, ova biljka je jednostavno prekrasna. Volim ovu biljku, ja naravno, ne samo za izgled, ali i zbog činjenice da ne postoje problemi u brigu nikad tu za njega, biljka je vrlo, vrlo ne izbirljiva, koji se ne dodaje. Nekoliko puta mi je chamaedorea procvjetao u ovom periodu, biljka daje svu moć na cvatnje i list i sama dobiva nešto više suha. Budući da cvjeta chamaedorea nije lijepo, ali snage na cvatnje troši puno, ja obično pospremiti grane sa pupoljaka čim se pojave, kao što savjetovati.
Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Moj rođendan pokloniMoj rođendan pokloni
Moj omiljeni MonsteraMoj omiljeni Monstera
Moja ljubav, moje cvijeće:Moja ljubav, moje cvijeće:
Sam pokrenuti blog o mojim biljkama, moje kćeri i ja prvi ustao i naš mali vrt u dvorištuSam pokrenuti blog o mojim biljkama, moje kćeri i ja prvi ustao i naš mali vrt u dvorištu
Moja divna šipakMoja divna šipak
Moja lijepa jasminMoja lijepa jasmin
Tvrđava ZamioculcasTvrđava Zamioculcas
Jagode na balkonuJagode na balkonu
Perasto palme i njihov uzgojPerasto palme i njihov uzgoj
Moja tajna željaMoja tajna želja
» » » Moja divna chamaedorea

Kuća Vrtlarstvo Cvijeće Bilje Briga Dizajn Životinje Gredica i recepti Foto i Video Miscelanea