Uzgoj kraspedii na vrt mjestu

Kraspediya još nije toliko rašireno, čak i među kolekcionarima, kao i sa svojom maticom - Australija - to je samo uzeti u ranim 80-ih godina prošlog stoljeća. Možda je to razlog zašto mnogi misle kraspedii raste vrijeme okupacije trajati.
Međutim, cijela biljka prilično skroman, tako da nema problema s uzgojem. Slaba prevalencija je samo rezultat kraspediya je još uvijek u potrazi za novim proizvodima. Sjemenke se često može kupiti u trgovinama za vrtlarstvo, gdje paketi ponekad ukazuju na dva imena batake - kraspediya.
Najčešće, kultivacija provodi kroz kraspedii sadnica mala sjeme klijati vrlo teško na otvorenom polju.
Sijati sjeme u kraspedii ožujka pomoću kutije sa vlažnom tlu, a ne prisypaya tla. Poklopac okvir stakla list ili filma. Prije sjetve jednostavno nema smisla, jer cvatu kraspedii ovisi o trajanju dnevnog svjetla: suhi cvjetovi cvatu u kolovozu i rujnu. Kad su cvjetovi u punom cvatu, izrezati ih i vezali 15-20 stabljika objesiti naopako da se osuši na mjestu gdje nema izravnog sunčevog svjetla.
Najčešće kraspediya koristiti u suhim buketa. Zasyhaya cvijeće zadržati svoj oblik savršeno, održavanje zavidnu snagu. Oni ne slomiti čak i ako dodira pupova na tvrdu površinu. To je ono što su dobili svoje drugo ime - bataka. Kraspediya prilično egzotičnim izgledom i žive buketa. Za skladištenje svježe vode, potrebno oko 2 temperature toplinske komore (hladnjak) i oprezno rukovanje cvat.
Sadnice asters - sve proces finese
Kada se biljka cvijeće u otvorenom polju?
I ovdje je moj cvatnja !!!!!
Lavatera slika lavatera na mladenku
Sadnju datume i raste sadnica petunija
Kada sjetvu sjemena jagoda?
Uzgoj paprike sadnica
Kada sadnje presadnica paprike?
Sjetva presadnica paprike
Sadnja krastavaca na otvorenom terenu sjeme
Kako sijati petunija
Sjetvu krastavaca
Mi rasti frotir petunija
Asters raste sadnica na prozor