Rastu neveni iz sjemena

Svake jeseni, kreveti u blizini naše škole cvjetati neven. Oni još uvijek me podsjećaju na tinejdžerske godine, a ponekad bi bilo poželjno za jedan dan vratiti u bezbrižno vrijeme. Ali, nažalost, nitko ne može vratiti natrag.

Moja baka je također vrlo skloni tim cvijećem, a ja i moj sin često dolaze da je posjeti, i vratiti se s malom, plamen svijetle boje buket. Nezahtjevne briga marigolds privučeni činjenicom da cvatu krajem ljeta iu jesen, sve do samih mraza. Oni će rasti u gotovo sve uvjete, čak i uz cestu, otrovnih ispušnih plinova. No, u isto cvatnje će biti vrlo oskudni. A dobar kućanica, ova biljka cvjeta obilato, nalik žuto-narančaste plamen.

Vrtlari je često prakticira uzgoj nevena sjemena. Parcela je bolje za njih odabrati otvoren (posebno za visoke sorte uspravno), odgovarajuće osvjetljenje. Ove biljke vole plodna tla, bilo učestalo hranjenje. Možete posijati sjeme u staklenicima i na otvorenom terenu. U drugom slučaju, zemlja mora već biti dovoljno zagrijana. Prije sjetve, tlo je bolje da superfosfat i amonijev nitrat.

Sjetva dubina najpogodniji za uzgoj nevena, u rasponu od 1,5 cm do 3 cm Osim ako se biljka kasno, a zemlja je malo presuse. - Onda je dubina se povećava na 7 cm slijedeći ove jednostavne pravila biljke ukorijeniti dobro ..

Neven teško oštećeno bolesti ili štetnika. Štoviše, čak i oni štite susjedne kulture od nekih gljivičnih bolesti i nematoda. Samo u sušu vide pauka. Borba može biti infuzija luk.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Uzgoj tagetesa ili nevenaUzgoj tagetesa ili nevena
Marigolds: uzgoj, zaštita, primjena, fotoMarigolds: uzgoj, zaštita, primjena, foto
Ekstravaganca nevenaEkstravaganca nevena
NevenNeven
Visoke i niske uzgoj neveniVisoke i niske uzgoj neveni
Nevena (neven: opis, reproduciranje, korištenje, zaštita, fotoNevena (neven: opis, reproduciranje, korištenje, zaštita, foto
Kada biljka marigolds u zemlju?Kada biljka marigolds u zemlju?
Neveni - more cvijeća na sunčanom gredicaNeveni - more cvijeća na sunčanom gredica
Bijeli neveniBijeli neveni
Neveni u fotografiji - raznih oblika i bojaNeveni u fotografiji - raznih oblika i boja
» » » Rastu neveni iz sjemena

Kuća Vrtlarstvo Cvijeće Bilje Briga Dizajn Životinje Gredica i recepti Foto i Video Miscelanea