Korisni savjeti
Video: 9 nestvarno život hakiranje korisno za kuhinju, koja bi svatko trebao znati. Savjeti za život!
sadržaj
![]() | Kako da biste dobili osloboditi od miševa u zemlji? |
Video: Savjeti i trikovi (život sjeckanje) za kupače iz Tolley strica
Kupnja zemljišta, mi često ne sumnjaju da je njegov legitimni vlasnici nisu mi, kao predstavnici Svjetske faune - uglavnom ptice, glodavce, kukci ... kako ih zaštititi od invazije kreveta i kreveta?

Hidrogel više nije novost na tržištu vrtu, ali je još uvijek novost za mnoge vrtlara. Pomoću ovog alata povezani puno mitova i zabluda. Pokušajmo ih razumjeti.

Ponekad se dogodi da čak i iskusni ljubitelji biljke bijelom plijesni formirana u saksije. Osim brige o tome kako da biste dobili osloboditi od njega, postavlja se pitanje: što je uzrok njegove pojave?

Razmnožavanje reznicama limuna - je glavni i najpovoljniji način za uzgoj Pavlovian limuna. U starim danima u Bogorodsk Limonar je koristio tijekom proljeća - ljetno razdoblje - od veljače do kolovoza. No, iskustvo je pokazalo da su proljeće držači (ožujak - travanj) korijen je puno bolje nego u jesen

Počnite da se brine za travnjak bi trebao biti posljednja godina u rano proljeće: rani odgoj povećat će izdanaka puca i gustoća vegetacije, a time i najbolji ukrasne kvalitete ...

Želite li impresionirati svoje prijatelje i poznanike nešto neobično? Onda neka ih kušati „nominalne jabuke.” Njegov „izum” je podijeljen u iskusnog vrtlar i izumitelj Nikolaj K. Erygin ...

Ako želite iznenaditi svoje najmilije sa svježim rajčicama za Novu godinu, potrebno je učiniti sljedeće za to ...

Uoči slijetanja (bolje u jesen, vremenska razdoblja ovise o vrsti ljiljana), tlo treba biti pažljivo pripremljen, što je u jednom mjestu ljiljan će rasti bez presađivanje tri do pet godina ...

Imam svake godine vrlo dobar češnjak usjeva. Mnogi ljudi pitaju, kako ste ga uspjeli zadržati u zimskim mjesecima. A sve je vrlo jednostavno. Ne priznaju nikakve nove pomodarski metode radi sve, kao i moja majka, baka i prabaka ...

Na pitanje: „Kako se boriti protiv plijesni?” Ljubitelje Meet vinogradara. Dakle, Oksana iz S. - Peterburg piše ...

Što je to bijelo crvi uzgajaju u loncu uz omiljenu azalea? izlio si cvijet, a oni su se pojavili zajedno i druženju na površini Zemlje, a također i zajedno s vodom apsorbira natrag u zemlju. Najvjerojatnije, to enchytraeus ili, kako ih zovu ...

Saznajte kako zadržati povrća, ljekovitog bilja i začinskog korijena, do maksimuma sačuvati svoju aromu i naklonost? ..

Naši djedovi zasigurno dobivenih sjemena povrća iz svog vrta. Nakon svih kultura koje su rasle iz takvih sjemenki, bolje prilagođen lokalnim klimatskim i zemljišnim uvjetima, a njihov prinos i tečnost nije u dvojbi ...

Koji je došao zavyuzhil, prekriven snijegom prošle zime mjesec - veljače. Dani dolaze, ali ipak tako kratko ... Većina biljaka su još uvijek spava. Oni su prilično redovito zalijevanje tijekom sušenja tla, prskanje i ventilacije. U međuvremenu, uzgajivači već gledati prema naprijed za njegu proljeće i ljeto i spremni su zadovoljiti sljedeći blagdana ...

Uvijek sijati sjeme lunarnog kalendara. proveo sam eksperiment uzeo sjeme jagoda (jedva je u porastu), stratificirani i cijepljena prema lunarnom kalendaru, jedna igra u zabranjeno dana, a drugi - u slijetanju. Kao rezultat toga, nakon sjetve ...

Nedavno sam prestao rasti detalj - petunije, sinerarija, a ako oni klijati, onda izleći umire. Začudo, prije, to nije bio problem.

Obično smo posijali sjeme za sadnice u veljači i ožujku, i to s pravom. Sadnice od prvih dana života u potrebi za svjetlom, a bliži proljeće, dani su znatno duže.

Prije toga, uzeo sam na tržištu sjemena od strane privatnih osoba ili tvrtki iz nepoznatih prodavača. Često slučaju puknuća, i kao rezultat - sjemenke uzašao loše, novac je izgubiti.

To se obično događa zbog dva razloga: visoka noći (a ponekad čak i na gornjem i dan) temperatura i slabog osvjetljenja puca. Stvaranje soba uvjete najpovoljniji režim za presadnice mogu pomoću ...

Nakon što je angažiran u uzgoju sobno bilje iz sjemena, došao sam s ovom tehnologijom, koji pomaže osigurati gotovo 100% klijavost, ali lonci i zdjele ne pretrpati prostor u stanu. Sjemena u vrećici je obično ne više od 3-5, tako da se plastični kontejner s poklopcem veličine 10x10 cm ...

Moja baka savršeno očuvana krastavce svježe za jako dugo vremena. Ponekad, a na Novu godinu na stolu je bila salata hrskavih krastavaca, čak iu trgovinama u to vrijeme, naravno, dan s vatrom nije mogao biti pronađen. Sada, kada je tijekom cijele godine obilje povrća, ja ...

Zbog svoje starosti, kao i znatiželje, rastem sve vrste biljaka. Kao i mnogi cvjećari, i ja često žele vidjeti u jednom trenutku ili drugi cvijet koji sam znao gotovo ništa. Isto se dogodilo sa mnom kalistegiey ...

To nije loše, ako se za zalijevanje u odmoru ispunjava prostor opremu. Novi GARDENA Voda Timer će poduzeti težak posao. Serija se sastoji od tri uređaja: EasyControl osnovni model i dva napredniji ...

Nudimo vam popis biljaka - drugova, godišnjih i višegodišnjih, poznat po svojoj sposobnosti da odbijaju vrt štetnika. Pretvoriti ih u velikom broju prijatelja na njihove obitelji vrt i povrća. Mnogi od preporuka danih ovdje temelji se na ...

Savjet 1: Zaštitite biljke tapeworms. Jedan učinkovit sadnja cvijeća ići ukrasne lišće biljke nazivaju trakavice. Biljni akcenti su zanimljivi sami po sebi, izvan okvira ostalih boja. Nakon slijetanja na travnjaku ...

Luk Pest zalijevati jednom u dva tjedna, s otopinom amonijaka (1 jušna žlica na 10 litara vode) ili kerozin (2 žlice po 10 litara vode). I pored zelje stavim posudu s malom količinom terpentina ...

Ako želite ukrasiti svoj interijer sa lijepim saksiji biljke, potrebno je obratiti se stručnjacima u specijaliziranim prodavaonicama, koji će vam dati savjete o pravilnu njegu biljke. Osim specijaliziranim trgovinama možete kupiti houseplant u hortikulturno tržištu ili izložbu cvijeća. Ovdje, također, možete dobiti profesionalni savjet ...

Pre-vjenčanje groznica se ne može reći o više doživljava nevjesta - haljinu, kosa, šminka, mladoženja ili buket. A ako prve 4 stavke će ga razumjeti sebe, zatim s buketom ćete joj pomoći ...

Kokedama ili u našem „mahovinom lopte (izbočinu)” - vrlo mlad u odnosu na stoljetnu tradiciju izvornog bonsai te vrste - to je 20 godina još. Činilo se, naravno, u Japanu, zbog želje da se okružuju lokalne Zhytlo ...

Mnogi cvjećari s velikom nevoljkost i strah neodlučan smanjiti svoje biljke. Pa, ništa. To je potrebno i učiniti na vrijeme postupka može produljiti cvatnje razdoblje i ...

U svakom apartmanu nalazi se daljinski kutu prozora, koji bi također željeli ukrasiti biljke. Doći u pomoć zelenih ljubimaca sa zadovoljstvom koje rastu u sjeni ...

Ovdje je prazna posuda je jednostavna objekt „- što mislite, ponavljajući nezaboravan Winnie Pooh i kupiti još lončanica na principu” ionako uklapaju u unutrašnjost „, a onda se pitaju zašto ...

Imate li balkon i nezasitnu želju da se to pretvorilo barem za neko vrijeme u stakleniku? Budite uvjereni, ona će. Treba se samo pridržavati određenih formalnosti - provesti istraživanje na terenu, naoružani sa šestarom i zdravog razuma ...

Molimo Vas da nam o jede s namjerom izliječenja germinated žitarica. Što je kultura bolje klijati? Julia Lepekhina putem e-maila ...

S dolaskom toplih dana mi, ljubitelji cvijeća, hotimično čvrstih iskušenja. To je razumljivo, jer je cvijeće za bukete, a zatim - more! Ali, to je vrijedno pamćenja da je trajnost buket ovisi ...

Riječ „buket” ima francuske korijene i prevodi kao ...

Odaberite prikladnu vazu za cvjetnih aranžmana - također su dio umjetnosti. Ali to se može savladati vrlo brzo, prisjećajući se nekoliko jednostavnih pravila i preporuke ...

sve dobro mlječika - izuzetno lijepa (dobro,ili jednostavno originalna), nepretenciozan skrb, iznenađujuće uporan i izdržljiv. Ali što ako je omiljeni iznenada izgubila svoju dekorativni žalbu? ....

Tempo svog života je toliko visoka da dođete kući samo želite završiti odlaskom u krevet ili od ljubičice i gloksinija ne želim razmišljati (nije da se brine). A ovi cvjetovi, poput drugih, ne podnose zemlju peresushki vrlo brzo iz ljutnje na nepažnje sušiti ...

Ispravan pristup suzbijanju korova: Dobili osloboditi od korova je vrlo važno prije nego dođe vrijeme za plodonošenja i tlo će dobiti svoje nove sjemenke. Saznajte kako ukloniti dvije ruke, čupanja korova kažiprst i palac, radeći ruke naizmjenično umjesto istovremeno ...

Glavna tajna raste - svijetle difuzno svjetlo i svjež zrak. Soba Ruža dobro raste na + 10-25 ° C. Je lako podnijeti lagani mraz. Biljka mora biti zaštićen od sunca i pregrijavanja tla u lonac. Najbolja opcija - da rastu u zapadnoj ili istočnoj prozor.

Za zimsko presađivanje reznice u kasnu jesen kuhati i spremati ih u mahovini u podrumu. Sjeckani obično s dva ili tri dobro razvijena pupa. Na taj bubreg kosi rez na vrhu - ravno.

Buket ruža, koje ste predstavili na nekoj svečanoj prigodi, često vrlo dugo i ide u smeće. Ali ovaj buket možete uzgajati ruže! ..

Ima li kakvih sobno bilje, opasna za život i zdravlje? Nakon što je čuo užas priče od prijatelja, mnogi grčevito traže pouzdane informacije o opasnim sobno cvijeće i biljke, a neke na brzinu riješiti svoje ljubimce.

Provjerite soba pročistač zraka poboljšati mikroklimu u kući - san svake domaćice. Kako to učiniti uz pomoć kućnih biljaka?

Neka „zeleni” što više promovira umjetna božićna drvca, miris svježe borove iglice mraza - obvezno je za pre-odmor raspoloženje. Pronaći „ispravan” božićno drvce - ozbiljna stvar.

Sve svog odraslog života sam rasti biljke - oni imaju puno, sve samo ih volim. Baš kao kućne ljubimce, već su postali članovi obitelji. Svatko ima svoj vlastiti karakter, svoje navike, i svatko treba ljubav i individualnu pažnju.
Dijelite na društvenim mrežama:
Povezan
Hidrogel za sadnice - novi pomoćnik uzgajivač
Kako rastu jagode u zemlji: savjeti
Dobar savjet
Njega šimšir zahtijeva strpljenje
Uzgoj zatvoreni limuna
Kako da biste dobili osloboditi od malina zauvijek?
Eksperimentirajte s hidrogel
Takve različite i korisne lukovi
Limun u kući
Širi limun iz kamena
Uzimajući osloboditi iz kupusa bolesti i štetnike
Kako da biste dobili osloboditi od pauk novčića Tradescantia
Briga Vijeće za azineumoy statitselistnoy
Potočarka u loncima za cvijeće
Savjeti za brigu o kurkuma
Kako da biste dobili osloboditi od panja?
Kako da biste dobili osloboditi od miševa u zemlji?
Kako da biste dobili osloboditi od whiteflies?
Što učiniti s korovom (video
Hidrogel za cvijeće
Kako napraviti krevet u vrtu za mrkvu i luk?