O biljkama iz osobnog iskustva amaterskih vrtlare

Video: Cvjetni povijest. decembrist

Uzgoj lubenice u Bjelorusiji
Mnogi vrtlari želite znati o rastu dinje na svojim parcelama što je više moguće. Stoga, mnogi pokušavaju da rastu lubenice, ali ne sve, ispada u praksi. Dijeli svoje iskustvo farmer Vladimir Krapivka iz Bjelorusije.
Tulasi, ili sveti bosiljak tijekom cijele godine
Volim sve vrste začinskog bilja. Međutim, prednost se daje bazilike, što mnogi ljudi znaju i cijeniti. I danas vam želim reći o jednom od najneobičnijih vrsta ove veličanstvene biljke. U to sam samo pala u ljubavi i rastu sada gotovo tijekom cijele godine ...
Uzgoj limuna u kući
Prvi mali stabljika sorti limuna „Pavlovsky” pojavio se u našoj kući prije deset godina. Podijeljeno sa mnom poznati cvjećar amater, za koje sam mu zahvalan do sada ...
Estragon - raste
Prije nekoliko godina, odlučio sam da odrastaju na njegovom mjestu estragona. U travnju, kupuju sjeme u trgovini, ispustite ih u posude za sadnice. Grunt je kupnju. Uvjeti za klijanje i rast bili su standardni - kao i za svaki drugi klice ...
Vrt sa svojim rukama
Cijeli život sam sanjala prekrasnim vrtom. No, imati vrt, prije svega trebate svoj vlastiti site. moj san došao istiniti kad je moj muž, kada je bio u mirovini, kupio kuću u selu. Kada je kuća - 32 sto četvornih metara zemljišta. Isprva sam mislio da nije u redu, ali sve je naseljeno s vremenom ...
Zašto mirta ostavlja resetira?
Prije šest godina, u jesen sam kupio mirtu. Čitao sam o tome u knjigama o cvijeću. Transplantiraju u lonac veći i mirte izdanih novih listova. Ja ga raspršuje svaki dan, od propuha čuvala ...
Male tajne narcisa raste
Jednom, kad je vidio na naslovnoj fotografiji proljeće grmlju narcisa i tulipana u Nizozemskoj, mislio sam da ako crtate san, to će izgledati točno onako kako je pobuna boja i nježnosti ...
floribunda ruža
Ova ruža je odmah udario mene šarena i sjajna. Bush je posut cvijećem, okupljeni u četkom za 15 ili više komada koje su od žutih cvjetova s ​​crvenim mrljama prešli u svijetle ružičaste, a zatim grimizne polu-double cvijeća. I sve to odjednom - karneval neke ...
Indijski luk: ljekovita svojstva, uporaba, za njegu
Žarulja indijskih luk, ostavlja (najviše bogate biološke tvari velike mesnate listove), a ni u cvijetu strelica sadrži mnogo sluzi, što uzrokuje ne liječi svojstva biljke. Na temelju tih sirovina bi decoctions, tinkture i masti, imaju brzi ljekovito djelovanje ...

Video: Patuljak biljke fasciniran amaterski vrtlari

stranica 1 2 3

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Moja metoda uzgoja dinjeMoja metoda uzgoja dinje
Mi rasti limun iz kamenaMi rasti limun iz kamena
Kao što sam podigao svoj prvi limunaKao što sam podigao svoj prvi limuna
Tulasi, ili sveti bosiljak tijekom cijele godineTulasi, ili sveti bosiljak tijekom cijele godine
Lubenica raspoloženje!Lubenica raspoloženje!
Estragon biljka i njen uzgojEstragon biljka i njen uzgoj
Želite dom limuna, potrebno je znati kako brinuti za saksiji limunaŽelite dom limuna, potrebno je znati kako brinuti za saksiji limuna
Kako rastu lubenice na otvorenom polju?Kako rastu lubenice na otvorenom polju?
Estragon - rasteEstragon - raste
Uzgoj lubeniceUzgoj lubenice
» » » O biljkama iz osobnog iskustva amaterskih vrtlare

Kuća Vrtlarstvo Cvijeće Bilje Briga Dizajn Životinje Gredica i recepti Foto i Video Miscelanea