O biljkama iz osobnog iskustva amaterskih vrtlare
Video: Cvjetni povijest. decembrist
![]() | Uzgoj lubenice u Bjelorusiji Mnogi vrtlari želite znati o rastu dinje na svojim parcelama što je više moguće. Stoga, mnogi pokušavaju da rastu lubenice, ali ne sve, ispada u praksi. Dijeli svoje iskustvo farmer Vladimir Krapivka iz Bjelorusije. |
![]() | Tulasi, ili sveti bosiljak tijekom cijele godine Volim sve vrste začinskog bilja. Međutim, prednost se daje bazilike, što mnogi ljudi znaju i cijeniti. I danas vam želim reći o jednom od najneobičnijih vrsta ove veličanstvene biljke. U to sam samo pala u ljubavi i rastu sada gotovo tijekom cijele godine ... |
![]() | Uzgoj limuna u kući Prvi mali stabljika sorti limuna „Pavlovsky” pojavio se u našoj kući prije deset godina. Podijeljeno sa mnom poznati cvjećar amater, za koje sam mu zahvalan do sada ... |
![]() | Estragon - raste Prije nekoliko godina, odlučio sam da odrastaju na njegovom mjestu estragona. U travnju, kupuju sjeme u trgovini, ispustite ih u posude za sadnice. Grunt je kupnju. Uvjeti za klijanje i rast bili su standardni - kao i za svaki drugi klice ... |
![]() | Vrt sa svojim rukama Cijeli život sam sanjala prekrasnim vrtom. No, imati vrt, prije svega trebate svoj vlastiti site. moj san došao istiniti kad je moj muž, kada je bio u mirovini, kupio kuću u selu. Kada je kuća - 32 sto četvornih metara zemljišta. Isprva sam mislio da nije u redu, ali sve je naseljeno s vremenom ... |
![]() | Zašto mirta ostavlja resetira? Prije šest godina, u jesen sam kupio mirtu. Čitao sam o tome u knjigama o cvijeću. Transplantiraju u lonac veći i mirte izdanih novih listova. Ja ga raspršuje svaki dan, od propuha čuvala ... |
![]() | Male tajne narcisa raste Jednom, kad je vidio na naslovnoj fotografiji proljeće grmlju narcisa i tulipana u Nizozemskoj, mislio sam da ako crtate san, to će izgledati točno onako kako je pobuna boja i nježnosti ... |
![]() | floribunda ruža Ova ruža je odmah udario mene šarena i sjajna. Bush je posut cvijećem, okupljeni u četkom za 15 ili više komada koje su od žutih cvjetova s crvenim mrljama prešli u svijetle ružičaste, a zatim grimizne polu-double cvijeća. I sve to odjednom - karneval neke ... |
![]() | Indijski luk: ljekovita svojstva, uporaba, za njegu Žarulja indijskih luk, ostavlja (najviše bogate biološke tvari velike mesnate listove), a ni u cvijetu strelica sadrži mnogo sluzi, što uzrokuje ne liječi svojstva biljke. Na temelju tih sirovina bi decoctions, tinkture i masti, imaju brzi ljekovito djelovanje ... |
Video: Patuljak biljke fasciniran amaterski vrtlari
Dijelite na društvenim mrežama:
Povezan
Kako rastu lubenice na otvorenom polju?
Uzgoj limuna u kući
Estragon - raste
Tulasi, ili sveti bosiljak tijekom cijele godine
Kao što sam podigao svoj prvi limuna
Želite dom limuna, potrebno je znati kako brinuti za saksiji limuna
Uzgoj sadnica lubenica u sredini putić
Moja metoda uzgoja dinje
Lubenice kod kuće