Početna vrt
Video: Jagoda u hidroponi, kuće vrt
![]() | špinat Špinat sadnice pojaviti nakon 4-5 dana. Proljeće mrazevi, oni se ne boje gotovo bez održavanja i ne zahtijevaju. Samo kreveta treba zalijevati češće (svaki dan u toplinu) i otpustite prolaz. Bilo štetnika na špinat ne gledati. |
![]() | Salata na prozor Da bi rasle kuću salata, potrebno je uzeti u obzir niz mogućnosti. Naime, kupuju sjeme, trebate kako bi bili sigurni da sorta nije crymophylactic, ili raste tu raznolikost u zatvorenim prostorima, dobit ćete sljedeće - vaš salata će biti izvučeni i da će biti nježan. |
![]() | Celer na prozor Za destilacije celer kod kuće, na prozoru, možete koristiti sve vrste celera: list, stabljikom i korijen. U jesen i zimu je bolje uzeti za uzgoj celer proizlazi iz hrane i lišća i peteljkama. |
![]() | Kadochnye: mobilni vrt Nema mjesta na tom području, te svježe povrće i bilje su uvijek na stolu? To je sasvim moguće, ako su rajčice, paprike, bilje, pa čak i jagode uzgojene u lijepim posudama na prozor, balkon ili terasu ... |
![]() | Povrće na prozorske: zelje, patlidžan, jagode U trgovinama možete kupiti svježe bilje tijekom cijele godine, ali što je to? Bez mirisa, nije oštar, ako ne i uvenuo. Ne, radije bih raste bilje na prozorskoj dasci, kao što sugeriraju ... |
![]() | Peršin na balkon, krevet, u vazi To ne činiti se pronaći ruski začin od peršina. Ahn, ne, i to je tamo, odnosno na istom mjestu - rodom Mediterana. U Španjolskoj, Italiji, južno od Francuske to prilično duhovit lonac može se naći raste na šume, livade ... |
![]() | Uređaj rock vrt biljka sa svojim rukama Vic nizozemski pisac Zonneveld da njegova zemlja nema planine, okrenuo stvaranje rock vrt visokog 2 km! Pokušati shvatiti kako stvoriti rock vrt u svom dvorištu i ... |
![]() | Uzgoj paprike kod kuće Sam podigao puno cvijeća iz sjemena: crossandra, cyclamens, šparoge, Jacaranda, Catharanthus Abutilon. No danas želim podijeliti svoja iskustva raste zatvoreni papar. Prije dvije godine sam posijao sjeme, a sada ... |
![]() | Širi zeleni luk na prozorskoj dasci! Opruga tijelo je posebno osjetljiva na nedostatak vitamina. Zbog toga, mnogi ljudi vole da raste povrće u kući na prozorskoj dasci. Konkretno, pogledajmo kako se to može učiniti, kao primjer mladi luk. |
![]() | Krastavci na prozor: uzgoj i njegu Ja živim u privatnoj kući, tako da vaš vrt je dostupna za mene. No, bilje i sadnice za povrće sam rasti ne na ulici i zatvorenom prostoru. I tako ona raste brže, i hirovima prirode može biti osigurana. |
![]() | Uzgoj zelene kod kuće „Zelenih u loncima i posudama - to je ujedno i ukras Vašeg doma” |
![]() | Kurkuma: recenzije Prednosti kurkume i ljepotu legendi. Ona pomaže otkriti talent, on je savjetovao da su ljudi koji ne mogu pronaći svoj poziv. Postoji još jedna prednost: ona raste dobro na kuhinjskom prozoru. Samo ovdje, jer nepravda: kao začin i boja kurkuma je poznata čovječanstvu već tisućama godina, te u zatvorenom hortikulturi - u zadnje vrijeme. |
![]() | Kardamom sjemenke: kako rastu kardamom kod kuće? Mi smo počeli nagađati. Znamo naziv biljke i stoga znam gdje raste u divljini :. u vlažnim tropskim i suptropskim šumama ili na istom mjestu, na plantažama u planinama na nadmorskoj visini od 1000-1200 metara Naravno, ima puno oborina. To znači da je tlo kiselo (ali ne i močvara, u planinama svi isti). |
![]() | Kako raste koromač na prozor Nedavno je došao do naših prijatelja iz Italije. Sjećam se da smo sjedili, pili kavu, oni dijele svoje dojmove St. Petersburgu. Talijani su moje vrijeme za posjet ne samo u Ermitaž muzej i Kunstkammer, ali i desetak restorana odvedeni u centru grada. |
Video: Početna vrt
Dijelite na društvenim mrežama:
Povezan
Povrće kaleidoskop
Sadnja celer
Salata na prozor
Celer na prozor
Uzgoj celer kod kuće: destilacija stabljike u vodi
Sorte celera
Uzgoj celer
A ti stavim celer?
Celer u foto - što je povrće?