Kufa vatreno crvene
Prema savjetu oglašivača cvjećarnice, kupio sam jedan novitet - kufeyu. Odabrani raznolikost - Kufa vatreno crvene. Tlo je zajednička za cvjetnica zatvoreni. Posijao sjeme u proljeće, početkom travnja. Moram reći Kufa počela rasti bez problema, ali preljev, koja bi trebala biti svaka 2 tjedna, ja iskreno ne prakticiraju dovoljno. 2,5 mjeseca do Kufe uzgaja kod kuće, prvo na prozor, a zatim na balkonu, preljev 2 puta o svim uobičajenim rješenje za cvjetnice biljke.
Sredinom lipnja odlučio sam posaditi kufeyu u vrtu, pogotovo jer je glavni procvat području još nije počela, a uskoro Kufa je u cvatu. Biljka voli djelomičnu sjenu, a tijekom vrućina - u izobilju zalijevanje. Na cvatnje, a cvjetovi su mali crveni "kanali"Savjet je slikano u tamno ljubičastoj boji. Rezultat je bio svojevrsna galerija grmlja u visini od oko 40 cm. U jesen sam skupio grmlje u loncima, a sada do sljedećeg ljeta će prezimiti na mom prozoru.
Kufa
Opis Kufa, njega, bolest
Kufa
Phalaenopsis, geranija, beloperone i Kufa - tko je spreman za susret proljetni procvat?
Kufa issopolistnaya
Kufa
Zrakast javor jesen vatreno crvene
Javor ventilator u obliku crvene
Zrakast javor jesen vatreno crvene
Kufa vatreno crvene
Kufa vatreno crvene
Kufa issopolistnaya
Kufa
Uzgoj Salvia
Kufa dugo će zadovoljiti svoj procvat
Kufa vatreno crvene boje