Kufa vatreno crvene

Prema savjetu oglašivača cvjećarnice, kupio sam jedan novitet - kufeyu. Odabrani raznolikost - Kufa vatreno crvene. Tlo je zajednička za cvjetnica zatvoreni. Posijao sjeme u proljeće, početkom travnja. Moram reći Kufa počela rasti bez problema, ali preljev, koja bi trebala biti svaka 2 tjedna, ja iskreno ne prakticiraju dovoljno. 2,5 mjeseca do Kufe uzgaja kod kuće, prvo na prozor, a zatim na balkonu, preljev 2 puta o svim uobičajenim rješenje za cvjetnice biljke.

Sredinom lipnja odlučio sam posaditi kufeyu u vrtu, pogotovo jer je glavni procvat području još nije počela, a uskoro Kufa je u cvatu. Biljka voli djelomičnu sjenu, a tijekom vrućina - u izobilju zalijevanje. Na cvatnje, a cvjetovi su mali crveni "kanali"Savjet je slikano u tamno ljubičastoj boji. Rezultat je bio svojevrsna galerija grmlja u visini od oko 40 cm. U jesen sam skupio grmlje u loncima, a sada do sljedećeg ljeta će prezimiti na mom prozoru.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Kufa dugo će zadovoljiti svoj procvatKufa dugo će zadovoljiti svoj procvat
Javor ventilator u obliku crveneJavor ventilator u obliku crvene
Kufa vatreno crveneKufa vatreno crvene
Kufa issopolistnayaKufa issopolistnaya
KufaKufa
Kufa vatreno crveneKufa vatreno crvene
Zrakast javor jesen vatreno crveneZrakast javor jesen vatreno crvene
Zrakast javor jesen vatreno crveneZrakast javor jesen vatreno crvene
Svijetlo postrojenja - Kufa gelSvijetlo postrojenja - Kufa gel
Lijepa svijet kufei vatreno crveneLijepa svijet kufei vatreno crvene
» » » Kufa vatreno crvene

Kuća Vrtlarstvo Cvijeće Bilje Briga Dizajn Životinje Gredica i recepti Foto i Video Miscelanea