Eksperimentirajte s eucomis

Žarulja ove biljke na otvorenom terenu u proljeće prošle godine, sletio sam jako kasno. Samo osloniti na svom provjerenom metodom sadnje i brige za biljke u kojima odrastaju zdravo i bujnu (cijeli sadni materijal kada sadnje je dezinficirati solju).
sadržaj
Za 10 min. smanjena koncentracija otopine soli i jak luk eucomis. Prije zemljišta, svijetlo roza vruće otopine kalijeva permanganata prolil i za slijetanje.
Sljedećeg dana u blizini zasadio žarulje su instalirani (za navodnjavanje) naopako dva 0,5-litarski plastična boca bez dna. zali sam tako već više od mjesec dana, dok se ne formira rozeta od lišća.
Video: Eksperimenti s vakuumskoj komori
Tada, umjesto 0,5 litre polutoralitrovye osnovana i izlije u vodu koja ima zavoj koji kuhati u svom receptu: vrenja, zaljeva voda, trava sa nevena i Artemisia. Malo kasnije dodam 200 litarsku bačvu s travom 2 lopate stajnjaka. Ova infuzija zalijevati sve cvijeće i povrće.
Do pada eucomis stekao snagu, ali nisu imali vremena da cvatu. Zatim sam pažljivo presadili biljke u lonac i staviti na prozor u kući na zapadnoj strani. Jedno jutro, idem do prozora i vidi snijeg-bijele spadix, nadvila nad lonac - eucomis još procvjetala! Kasnije klip kupila smeđu nijansu, ali sjeme nije dano.
Video: Iznenađujuće Eksperimentirajte s limunom AMAZING eksperimentirati s limunom
U listopadu, u pripremi za dugo ostaviti djecu na Uralu, odrezati gornji dio razine biljaka s tlom. Povratak krajem siječnja, našla ga živog. U veljači, čak je otišao u rastu, iako je bio sve ovo vrijeme na stolu, bez zalijevanja.
Video: StopHam - eksperiment s Daviditch
Svi ostali cvjetovi za vrijeme mog dugog izbivanja je staviti u ladice na istočnoj strani stola. Zatim iznad utvrđenog 5-kvart lonac s kipućom vodom i braniti od njega pao pakete krpama u paletama iu nekim loncima. Kad sam se vratio, moji učenici su se susreli mi smaragdno zelene. Odmah obilno ga zalijevati, a tjedan dana kasnije malo hranjene.
Video: Nevjerojatno eksperiment Coca-Cola i ARIEL / Nevjerojatno eksperiment s Coca-Cola i Ariel !!
A iz mog iskustva - za cvijeće dekontaminirati otopine tla tople slane (100 g na 10 litara vode za domaće cvijeće). Onda nakon 3 dana zalijevanje obilato, sade, ja oploditi.
Kada gladiola sade na otvorenom terenu u proljeće?
Slijetanje dalija na otvorenom terenu
Egzotične ljepote eucomis
Sadnju tulipana
Sadnju tulipana
Eukomis
Frezija: opis, reproduciranje, njegu, program, foto, stupanj
Obrada luk prije sadnje
Sadnice rajčice Pravilna sadnja
Slijetanje vrijeme krastavaca na otvorenom terenu
Luk kod kuće
Regal ljepote ljiljan
Uzgoj ruža