Eksperimentirajte s eucomis

Eksperimentirajte s eucomis

Žarulja ove biljke na otvorenom terenu u proljeće prošle godine, sletio sam jako kasno. Samo osloniti na svom provjerenom metodom sadnje i brige za biljke u kojima odrastaju zdravo i bujnu (cijeli sadni materijal kada sadnje je dezinficirati solju).

Za 10 min. smanjena koncentracija otopine soli i jak luk eucomis. Prije zemljišta, svijetlo roza vruće otopine kalijeva permanganata prolil i za slijetanje.

Sljedećeg dana u blizini zasadio žarulje su instalirani (za navodnjavanje) naopako dva 0,5-litarski plastična boca bez dna. zali sam tako već više od mjesec dana, dok se ne formira rozeta od lišća.

Video: Eksperimenti s vakuumskoj komori

Tada, umjesto 0,5 litre polutoralitrovye osnovana i izlije u vodu koja ima zavoj koji kuhati u svom receptu: vrenja, zaljeva voda, trava sa nevena i Artemisia. Malo kasnije dodam 200 litarsku bačvu s travom 2 lopate stajnjaka. Ova infuzija zalijevati sve cvijeće i povrće.

Do pada eucomis stekao snagu, ali nisu imali vremena da cvatu. Zatim sam pažljivo presadili biljke u lonac i staviti na prozor u kući na zapadnoj strani. Jedno jutro, idem do prozora i vidi snijeg-bijele spadix, nadvila nad lonac - eucomis još procvjetala! Kasnije klip kupila smeđu nijansu, ali sjeme nije dano.

Video: Iznenađujuće Eksperimentirajte s limunom AMAZING eksperimentirati s limunom

eucomis

U listopadu, u pripremi za dugo ostaviti djecu na Uralu, odrezati gornji dio razine biljaka s tlom. Povratak krajem siječnja, našla ga živog. U veljači, čak je otišao u rastu, iako je bio sve ovo vrijeme na stolu, bez zalijevanja.

Video: StopHam - eksperiment s Daviditch

Svi ostali cvjetovi za vrijeme mog dugog izbivanja je staviti u ladice na istočnoj strani stola. Zatim iznad utvrđenog 5-kvart lonac s kipućom vodom i braniti od njega pao pakete krpama u paletama iu nekim loncima. Kad sam se vratio, moji učenici su se susreli mi smaragdno zelene. Odmah obilno ga zalijevati, a tjedan dana kasnije malo hranjene.

eucomis

Video: Nevjerojatno eksperiment Coca-Cola i ARIEL / Nevjerojatno eksperiment s Coca-Cola i Ariel !!

A iz mog iskustva - za cvijeće dekontaminirati otopine tla tople slane (100 g na 10 litara vode za domaće cvijeće). Onda nakon 3 dana zalijevanje obilato, sade, ja oploditi.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Luk kod kućeLuk kod kuće
EukomisEukomis
Egzotične ljepote eucomisEgzotične ljepote eucomis
Sadnju gladioliSadnju gladioli
Sadnju lukovicaSadnju lukovica
Sadnju tulipanaSadnju tulipana
Uzgoj ružaUzgoj ruža
Kada se sadi tulipane: razumijemo zajednoKada se sadi tulipane: razumijemo zajedno
Gomoljasti biljaka. jesenGomoljasti biljaka. jesen
Slijetanje vrijeme krastavaca na otvorenom terenuSlijetanje vrijeme krastavaca na otvorenom terenu
» » » Eksperimentirajte s eucomis

Kuća Vrtlarstvo Cvijeće Bilje Briga Dizajn Životinje Gredica i recepti Foto i Video Miscelanea