Kobe cvjetati

Imam problem sa Kobe. Ona je uvijek cvjeta kasno. Što bih trebao učiniti?
Video: Sadnice cvijeća - uskoro u vrtu
Ja sam bio neuspješna pokušaja razrijediti moj kobeyu. posađeno sjeme I u treset posude sa svjetlom supstrata. Stalno je mokro, ali oni ne izlegu. Zašto? I kako to učiniti?
Mi smo odrasli uglavnom kobeyu scansorial (Cobaea scandens). Nažalost, ova prekrasna juga u našim uvjetima često nemaju vremena da se objavi u svoj svojoj slavi. Da bi to procvjetao i procvjetao u srpnju jesenskih mrazeva, potrebno je stvoriti povoljne uvjete u svim fazama razvoja.
Moramo početi s pravovremenom sjetvom sjemena. Najoptimalnije vrijeme - kraj veljače ili početkom ožujka. Sjemenke su prilično velika, tako da oni mogu biti istovremeno (svaki sjeme zasebno) se sijati u posudama napunjenim svjetla, labav smjesa tla do dubine od 1 do 1,5 cm. Kao lonci su vrlo prikladne plastične posude izvan vrhnjem. To jar je lako rezati škarama, a ne razbijanje zemljane sobu, prijeći na veći volumen posude.
Sjeme može klijati na mokrim ubrusom u tanjurić, a zatim sadi u pojedinačne posude. Na temperaturi od 18-20 stupnjeva, oni klijati u 14-20 dana. Dalje na izrasle sadnice treba držati štapove koji će biti podrška za uzgoj sadnica. Kako bi se poboljšala grananje kobeyu moraju patiti.
U otvorenom terenu kobeyu bolje posaditi nakon završetka noćne mrazove. Kobee trebate odabrati sunčan, dobro grijao, zaštićeni od položaja vjetra u blizini visokog podršku. Korijeni njezine tanke, nitaste, prilagođena prirodnim uvjetima rastu u leglu prašume. Dakle, sadnju rupe ispuniti prehrambene labav tla s mješavinom komposta, treseta i SOD zemljišta. Zasađene biljke ne bi trebalo biti bliže od 40 cm jedni od drugih.
Da Kobe 3 mjeseca povećan na 6 metara, tlo mora se održavati u vlažnom rastresitom stanju pravovremeno nahraniti. Kobe ima visoku potrošnju hranjivih tvari, osobito dušika i kalija. Na početku rasta upija veliku količinu dušika, a od pupi faze i prije kraja vegetacije - fosfora i kalija. Gnojenje u ljeto ne smije biti manji od tri ili četiri.
Tlo pod Kobe poželjan zamulchirovat treset ili piljevina. Ukopana u jesen i lijevo za zimu u sobi roditeljske biljke se mogu koristiti u proljeće reznicama. Reznice iskorijeniti lako.
Kobe: uzgoj iz sjemena
Kobe: opis, reproduciranje, njega, sadnja, korištenje vrta, foto, sorti i vrsta
Kobe Laz - Liana ljepota
Pravilno njegovanje sjemena kobei - vaš vrt ljepote
Kobe - uzgoj sjemenja, sadnju i njegu
Uzgoj Laza kobei
Kobe Laza
Kobe
Kobe Laza
Kobe
Raste iz sjemena kobei
Kobe: raste iz sjemena slike vrta lozom