Hitno konzultacije cvjećar! Arrowroot treba reanimaciju!

Dobrodošli vinogradare dječake i djevojčice !!!
Hitno trebam vašu pomoć !! Dobio sam ovaj cvijet (gdje je, više o tome kasnije), a to je u ovom stanju !!! Ne mogu čak ni reći da je bolestan ... ovo je više kao posljednje trenutke njegovog života cvijet !!! Moramo hitno za intenzivnu njegu, anestezije i na operacijskom stolu! Vrijeme će ići više na dane i na sat.
Opis: Listovi su ugodni na dodir, baršun, unutrašnjost tamno ljubičasta (kad je to bilo)
Mislim da je to arrowroot, ali odjednom sam u krivu?
Dakle:

1. Što je ovo biljka?
  2. Što je potrebno zemljište? (Možda ste već među poznavateljima ovog cvijeta)
  3. Mjesto za cvijet? (Posjeta to svjetlo ili polu-hladu)
  4. Kako ga oživjeti?
  5. Trebam li promijeniti lonac? Ako je tako, na kojoj veličini?
  6. Je li potrebno ukloniti bolesne lišće? upozorenje, Svi oni pacijenti, samo jedan komad papira više ili manje

Korijeni nisu gledali, ali mislim da je u redu, znam da je prije godinu zalijevati jednom.

Čeka na savjetima!
hvala

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Houseplant arrowroot - gost iz tropaHouseplant arrowroot - gost iz tropa
Pomoć, morate uzeti korijen!Pomoć, morate uzeti korijen!
Trebam pomoć !!!Trebam pomoć !!!
Pomoć! Što trebam učiniti ???Pomoć! Što trebam učiniti ???
Naš novi stanar - svijetao i uočio dieffenbachiaNaš novi stanar - svijetao i uočio dieffenbachia
ArrowrootArrowroot
Možeš li molim te reći ime cvijeta i njeguMožeš li molim te reći ime cvijeta i njegu
Moj arrowrootMoj arrowroot
ArrowrootArrowroot
Foto arrowroot prenijeti ljepotu biljakaFoto arrowroot prenijeti ljepotu biljaka
» » » Hitno konzultacije cvjećar! Arrowroot treba reanimaciju!

Kuća Vrtlarstvo Cvijeće Bilje Briga Dizajn Životinje Gredica i recepti Foto i Video Miscelanea