Mama je begonija

Video: Radovi u vrtu

Video: ruže - majke moje cvijeće

To je tako divno begonija cvijet na prozoru moje majke. ju je podigao iz reznice, koje prije sadnje korijen. To je elementarna postaviti čašu vode i čekati prve „antena”. Zatim ga posadi u lonac.
Biljka je potpuno nepretenciozan. na mjesto minimalnim zahtjevima: begonija ne sviđa izravnog sunčevog svjetla, pa stoji na majci na prozor sjever prozor.

Begonija presadi svake godine - tako da je sve više cvjeta. Zemlja istovremeno uzima običan vrt. Zalijevanje umjereno, kao grumen zemlje osuši. Ne smije se zaboraviti da su begonija ne vole „močvaru” u mom loncu. Gnojiva mama cvijet plijen negdje jednom tjedno - uzeti tekućinu. Kada biljka počne cvjetati, tako da nije razbio, to treba backup.
Treba samo dodati da usprkos jednostavnosti uzgoja, nisam ulovio begonija. to i biljnih sadnica i gomolja i sjemena Pokušao sam - sve bez uspjeha. Evo što je hirovita!

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Gomoljasto begonija u vrtuGomoljasto begonija u vrtu
Begonija cvijet sobaBegonija cvijet soba
Begonija u mojoj kućiBegonija u mojoj kući
Briga BegoniaBriga Begonia
Begonija vechnotsvetuschaya - ljetovanje na svom prozoru!Begonija vechnotsvetuschaya - ljetovanje na svom prozoru!
Begonija tigarBegonija tigar
Begoniya- cvijeće moje duše !!!!!Begoniya- cvijeće moje duše !!!!!
Begonija - foto njeguBegonija - foto njegu
Prekrasna bijela begonijaPrekrasna bijela begonija
Coral Begonija dala mladiceCoral Begonija dala mladice
» » » Mama je begonija

Kuća Vrtlarstvo Cvijeće Bilje Briga Dizajn Životinje Gredica i recepti Foto i Video Miscelanea