Hoya - najbolji pratilac za one koji vole da se odgodi sve u ponedjeljak!

Ova izjava se odnosi posebno na mene. Pa ipak, kažu da Hoya discipline, zateže, štiti od razočaranja i daje samopouzdanje. Ako imate Hoya, a kad cvjeta, onda nećete primijetiti, kao što je u vaš dom će biti više od desetak novih sorti.

Biljka je dobila ime po Englez Thomas Hoey, koji je bio glavni vrtlar od Duke Nortamberlenskogo te je dostavljen u osamnaestom stoljeću, ove biljke iz Indije. Hoiya Lastovnovyh pripada obitelji, kao i ljudi ga zovu voštana bršljan zbog voštanog teksture njenih listova i cvjetova.

vukao sam Hoya raditi prije tri godine. Ona je odrasla osoba, ali nikada procvjetala. Ja sam ga uzeo jer mi je, mislio sam da je u tim okolnostima ne može preživjeti. I bila je u pravu, gotovo sve biljke koje su živjele s nama na poslu - ubijeno. Bila je jesen, a cvjetali u proljeće! I cvatu stalno, tako da za tri uzastopne godine. Aroma od Hoya jak, podsjeća na miris vanilije s buketom orijentalnih začina. Imam ga visi na južnoj prozora, ona se osjeća dobro. Posljednji put sam ga snimao za uzimanje topla kupka (i to se događa dva puta godišnje), neki bič doseći dužinu od 3,5 metara. Do Hoya je rekao da oni rastu i cvatu dobro u hostese koje vrlo malo pozornosti na njih. Nemojte dirati ili preokrenut lonce, i što je najvažnije, ne odvaliti izblijedjele cvijeće, jer -to sljedeću godinu, ova utičnica, ponovno cvatu počinje.

Imam i ljepotu indijskog porijekla koji žive Hoya Compact. Prekrasna biljka koja ne zahtijeva puno prostora. Lišće joj je mala, valoviti i upletena tako čvrsto da se ne može vidjeti prtljažnik. Leaf tamnozelena s upaljača potporu. Činilo mi se na čudan slučajnosti. Bio sam u posjetu bračni par u svojoj zemlji kuće. Vlasnici hvalio mi se njegova staklenika, otišao sam otvorenih usta i odjednom dotakne lonac s biljke, on je počeo da pada, a ja sam uhvatio ruku bič, lonac pao, ali ruke mi je ostao prilično dugo bič. Pogledao me sumnjičavo i svisoka je rekao da bacaju ... ja baciti ... ... Naravno, vukao sam kući razcherenkovala i postavljen da se korijen u šalicu s mahovinom. Tri tjedna kasnije, bilo je korijena, kao lufa i Hoechka uspješno premješten na svoj lonac. Želim reći Hoya voli dobru drenažu, a sastav zemlje da bude ravnodušan.

Tako cvate, ali još nisam procvjetao, cvjeta s Interneta. Najvažnija stvar za zapamtiti je da ova biljka vodohleb, ljeto nije ni na koji način svatko overdry. U zimi, smanjiti zalijevanje, a vrijeme odmora, zaboravi preljev.

Nakon stjecanja kompaktnih sam pretrpjela. To će doći u ruci ovdje, a tablete iz pohlepe. Donio sam svoju radoznalost na tajlandski web stranici i odlučio sam sam napisati Hoyek različitih sorti. Za početak se odlučili za kupnju dva, da se vidi u kakvom stanju će stići. Ona se pridružio red, vozio plaćanje i čekao. Dva tjedna kasnije, moja narudžba je došao. I moj gnjev nije bilo kapela! Hitryuschy ljudi - Tajlanđani poslao jedan hoyku bez korijena, na stalak koji je, iako je obećao nešto sasvim drugo.

Pa, tugovati, a povozmuschalis prinelas na posao. Obje biljke razcherenkovala, umočen kriške u kornevin i staviti u posude s mahovinom korijena. Dat korijeni posađeno grmlje, nego jedan dugi trepavice!

Upoznaj ovu Hoya Kornoza crveno. Tako će procvjetati. Njega je isti kao i za moju odraslu osobu Hoya. Samo želim eksperimentirati s on-osnovama. Jedan pametan web pročitao da Hoya, u naravi parazita, poput orhideja! I to će rasti dobro u tlu: 1 dio - tla za orhideje + 1 dio - tlo za kaktus. A gnojivo za preljev treba uzeti i za orhideje. Živjeti i učiti, umrijet ćeš kao budala.

To Hoya Mindorensis. Ali to ne više! Pravima bio je onaj koji je rekao da ako imate Hoya, a ona cvjeta, onda nećete primijetiti, kao što je u svojoj kući će biti više od desetak novih sorti! Nisam stao ni lukave Tajlanđani, a ja sam naručio još nekoliko sorti Hoyek.

To Hoya Kerry. Dakle, to će cvjetati i lišće će biti točkicama.

To Hoya Gummingiana.

Pokažimo i reći jedni drugima što oni koji imaju i koji sanjaju o tome! Čekat ću vaše komentare!

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Fotografije sobne biljke i cvijećeFotografije sobne biljke i cvijeće
HoyaHoya
Cvijeće i plakati (HoyaCvijeće i plakati (Hoya
Uzgoj HoyaUzgoj Hoya
Hoya cvijećeHoya cvijeće
Reprodukcija HoyaReprodukcija Hoya
Promišljena moja HoyaPromišljena moja Hoya
Hoya bella, vosak čudoHoya bella, vosak čudo
Kako se brinuti o HoyaKako se brinuti o Hoya
Moj Hoya procvjetao! Značajke za njeguMoj Hoya procvjetao! Značajke za njegu
» » » Hoya - najbolji pratilac za one koji vole da se odgodi sve u ponedjeljak!

Kuća Vrtlarstvo Cvijeće Bilje Briga Dizajn Životinje Gredica i recepti Foto i Video Miscelanea