Kaktus bodljikavo radost za dušu
Video: Vlog: Italija, Toskana # 2. Vlogs iz Toskane: kompletan razočaranje i radost
sadržaj
Vrlo draga kaktusa, pa sam krenuo da im rastu iz sjemena. Iskreno, kad sam mislio da to učinite, to i nije toliko teško ne znam, ili samo dok je pokušala da rastu prvi batch sjemena.Ovo nije neusporediv užitak, kada se takve male male sitne sjemenke rastu u takvim različitim trnja. Sada ću vam tajnu, ne kupiti gotove kaktus u trgovini, jer je to skupo. Kaktus je narasla sa svojim vlastitim rukama je minimalna cijena sjemena i to će biti usvojen od kaktus i naviknuti na temperature i osvjetljenja sobe.
Što treba uzeti u obzir da bi se sjeme iznikle
Uvijek provjerite datum isteka kupili sjeme, kako često sjeme se sije kupiti, jednostavno ne mogu smisliti i svoj rad, vrijeme može biti potrošen uzalud.Ne kada se ne kupuju sjeme samo s njim, kao što ne može prodati ono što želite kupiti sve sjeme kaktusa je bolje kupiti u specijaliziranim trgovinama, tamo jednostavno ne biti prevareni.Ako kupite spoj kaktus, onda će biti teško odrediti što će od njih klijati na visokokvalitetnih dodataka može prepoznati biljku kad je već velika.Dakle, predlažem ako želite rasti nešto definitivno bolji na mješavini sjemena odustati, a kako bi stekli odvojeno svaku sortu.
To jamči uspjeh u klijavost kaktus
- posebno pripremljena tlo (prisutnost pijeska potrebnog)- prikladan kontejner, lonac s rupama za drenažu- svježe sjeme- umjereno zalijevanje- pravovremeno preljev gnojivoDa bi rasle kaktuse iz sjemena, i ja tako kupiti poseban premaz za kaktuse i dodaje malo riječnog pijeska - gruba dobro oprati i peći suši u mikrovalnoj ubija sve bakterije u njemu.zatim pijesak smjesa se miješa sa zemljom i dobiti upravo ono što vam je potrebno za dobar rezultat.Poduzeti potrebne kapacitete, oo sam napuniti smjesu i lagano pljeskanje svoju ruku, bez obzira na površinu tla bila gusta i kaktus sjeme u njoj nije uspjelo.Zalijevanje podzemne vode s lijekom „Appin” malo prema naprijed, tako da se voda apsorbira, a zatim na površini tla se sije sjeme. Pažljivo lako ih trag u zemlju, ali tako da su vidljive na površini i pokrivati lonac ili staklo, ali ja to s filmom. Mi smo stavili na sunčanom mjestu i čeka za klijanje.I obratite pozornost na činjenicu da je širina lonac treba biti velika, a tlo ne bi trebalo biti u malim količinama. Najoptimalniji izbor je izmjeriti 5-10 cm od gornjeg ruba lonca, a sve ostalo popuniti tlo. I ne zaboravite da je na dnu posude treba biti dobra drenaža može biti proširen gline ili šljunak, drobljeni kamen, jednom riječju, koja će vam pomoći da prođe vodu i ostavite ga da stagnirati u loncu.To jest, ova tehnika će vam pomoći kako bi se postigla odlične rezultate u uzgoju kaktusa. I želim ti, neka rastu, cvatu i užitak u svojoj ljepoti.Video: Kung Fu Panda 3 sezona 32 serija - Dadilja za kaktus
Dijelite na društvenim mrežama:
Povezan
Fotografija kaktus
Peyote kaktus - psihotropni tvar za suteshestviya svijesti
Kaktus sjemenke i zasijavanje pravila
Sjeme kaktusa - pojava novog pogona
Kako raste kaktus iz sjemena
Cereus
Lophophore Williams' - originalni kaktus bez trnja
Sigurnost kada presađivanja kaktus
Kaktus koji cvjeta
Kaktus bič poput - najneobičniji kaktus