Egzotični san!
Pozdrav svima! Vrlo propustio na licu mjesta, na žalost, slobodno vrijeme je malo, pa čak i problemi sa internetom, puno želim pokazati i reći,ali danas želim posvetiti zaseban post i priču o jednom vrlo zanimljivo, egzotične biljke, točnije na lozi ...
sadržaj
Egzotični Oružje sudbina Class - The Dream Team (Funny Igre trenutka) Video
Dugo sam želio doći do onoga što neki neobičan rastyushku, da nijedan takav nije bio dobro razmišljanje želim-mandarinski tamo, limun, također, i oni nisu tako egzotično, sve dok nije vidjela s onim apetit jede moje bebe kivi o tome Exotics, nitko od prijatelja kod kuće ja ne videla.Reshila kivi eksperiment i staviti na uspjeh ovog pothvata nije posebno nadao, ali ipak je uzeo moju kćer kriška kivija i postao voplaschayuschy san u stvarnost, za početak odvojene male crne sjemenke iz pulpe nježno ispere vodom i posađeno Gorshechny gdje sam odrastao palma, i postao zhdat.Zhdala sam oko dva tjedna, a na kraju se pojavila njeguju petlje tri stvari koje govore o radosti ne poznaje granice, ali ne za dugo vremena morao biti sretan-savijena moje egzotične snove ,, ,, strane nepoznata razloga .... pa mislim da se ne raste egzotično i sigurno zaboraviti moj loš eksperiment.No kako kažu snove, ne samo srazu.S dolazak proljeća, kad je toplo, gotovo sve moje rastyuhi premjestiti na lođu, a isti lonac dlan pokazao previše tam.Vot onda je počelo, provjera šivala čudo počeo rasti ,, moji egzotične snovi ,,, Želim vidjeti da sve ode u to vrijeme od posebne važnosti ne dao, mislio da radost i opet ne za dugo vremena, a sva pažnja udilyalya palminog zalijevanje, sprej, tuš jednom tjedno i, egzotične snovi ,, sudjelovao u svim postupcima, čelične kivi raste po skokovi i granice posljednjih mjesec dana pojavio 3. ovog letka, postalo je blizu njih pored palme, donosi rješenje odlaže se, izabrao 5 najljepši primjerci su sjedili u gorshkam.Peresadku preselio dobro, ne hirovit, ne rastu tako brzo kao što bismo željeli, ali oni rastu ...
Ovdje je moj san ,, ,, egzotično:
Sada želim da bi se malo u mojoj priči, pa recimo osobno iskustvo:
Video: Kingdom Hearts 3DS YTP: Sora i Riku je egzotično san
1.U svatko biti u iskušenju da rastu kivi u kući, upozorava da morate zaliha anđeosko strpljenje,kao sadnice se možda neće pojaviti za nekoliko mjeseci, tako da je najbolje saditi kivi s nekim u susjedstvu, a raste kivija nisu tako brzo pogotovo u fazi supke lišća.
2.Peresazhivat samo kad poyavyatsya pravi listovi, korijen od kivija poverhnostnaya- sve što trebate učiniti vrlo akkuratno.Kogda presadili tlo je svestran, napravio sam drenaža, obično nema primudrostey.
3.Kivi kao obilnog zalijevanja i prskanjem.
4.Pro rasvjeta može reći samo da je moj kivi su na istočni prozor i osjećati se dobro.
5.Podkarmlivayu vrlo rijetko, ipak bojati eksperimentirati.
Može li mi netko reći da je oko gnojiva? Koji odabrati? Ja bi nevjerojatno zahvalan.
Video: The Sims 3 Kuća zgrada - Egzotični san 4 - Brzina graditi
6.Nuzhno čak i razmišljati o takvom trenutku kao potporu, sve isto kivi je loza.
U tom smislu, opet je pitanje za vas dragi moj, ono što bolju podršku odabrati?
Na to je vjerojatno sve čekam vaše savjete ...
I u zaključku želim reći da snove !!! Želim ti sve, da snove i ispunjava želje !!!
P.S: Sada postoji još jedan san kušati domaće egzotičnog voća)))))
Mi rasti kivi kuću
Mandarin na prozoru
Moj lijepi - lončanica!
Moj cvijet vijesti
Post odjednom
Odlučio sam pokazati svoje sobno bilje
Cvijeće za kuhinju !!!
Problem je odlučila
Moja „dječji vrtić”
Sorte kivija
Uzgoj kivi kod kuće
Kiwi - Voće i dalje
Kivi i Actinidia
Zima planinska zabava: pokušajmo da raste iz sjemena kivija!
Kako rastu kivi
Kivi
Kao što sam rasti Actinidia (kivi sjemenke iz
Kako raste limun
Egzotične ljepote neoregelia
Kivi egzotično, dostupno svima!
Euharis ne cvatu