Leptiri proletjeti, leptir
Sve dobro doba dana. Želim vas upoznati sa svojom najviše hirovitoj ne rastyuhu. To Oxalis.
Ona mi je dobio malo zadohlik posađeno u plastičnu čašu, čak i zastrašujuće se sjetiti ... A sad kad sam dobila kao odgovor na pažnju i njegu pokazala da joj)))
Oxalis posebna pažnja nije potrebna. Vyrostaet vrlo bujna.
Video: LPS: kad duša leptira ... [1s. 1ep].
Stavio sam ga na TV-u kuhinji. Sunce u cijelom mom danu sja kroz prozor, tako da sjenila ne podići, samo ih okrenuti tako da odražava zrake prema gore, tako da je svjetlo rastyuham vuče i lišće ne spali.
Ja raspršuje ujutro i navečer, u subotu obvezni tuš. Latice držati pranje zalijevanje prašine od ovog tjedna.
Zalijevati češće, referentna točka za mene je da Oxalis ostavlja počinje padati.
Ja oploditi jednom nedelyu- ljeta i jednom mjesečno-zima gnojiva od Rainbow serije i idealan.
Ja umnožiti tijekom transplantacije, dijeljenjem.
Cvjetovi sam ga imati cijelo vrijeme, male ružičaste cvjetove, više od jednog dana oni ne drže, izvaditi iz korijena, jer Na drugi dan, oni su već počinju da lete okolo.
Ako tsvetyuha zadovoljni sa svime, proizlazi iz njezine relativno ravnim, velikih listova. A ako ne, smanjuje lišće, stabljike su savijene ili sušiti.
Video: LPS: Kad duša leptira ... [OP1]
Iznenađujuće je da takav običan biljka može biti takva spektakularna. Tijekom dana ostavlja objelodane, te dodao da je zalazak sunca poput kišobrana, zaspe po noći. Oxalis je u stalnom pokretu. Pazi da je vrlo zanimljivo.
Jednom, susjed mi je došla u večernjim satima, vidio sam Sorrel i kaže: Što imate za ljubičastom pečurka? A zašto ti to samo tako?
Nasmijao sam se i zamolila je da dođe u popodnevnim satima.
Došla je i uzdahnula: Čuda-je što!
Paganki noć utrom- pretvorio u šarmantni leptira !!!
Sada je veseli kad ću se sjedalo Krasulya)))
Evo vam i jednostavan Oxalis nije lako!
Svijetle i šarene trokutaste lišće - Oxalis ova slika!
Oxalis soba
Oxalis trokutasti
Opis Foto vrt i soba tipa oksalisa Oxalis
Oxalis trokutasti: skrb kod kuće, fotografija i opisa
Oxalis: opis, reproduciranje, njega, sadnja, korištenje vrta, foto, sorti i vrsta
Shamrock na sliku i njezi
Oxalis soba i briga za nju
Briga Oxalis jednostavna soba
Reprodukcija Oxalis
Uzgoj trokutasti letak Oxalis
Oxalis trokutasti - leptir na prozoru
Oxalis boravak - vrlo šarm
Oxalis trokutasta - the lepet leptira u svom stanu
Moj Madame Butterfly
Osjetljivo ljubičasta Oxalis
Uzgoj Oxalis ili ohalisa
Kako da se brine za Oxalis u kući?