Četrdeset osam sati toplog proljeća

Dobro jutro svima, koji tu i tamo proviriti golicati živce čitajući blogove naših gay friendly tvrtke cvjećar.

Ono što želim napisati sada, ali sve naše proljeće zhe.Gde ti? Snage dozhidayuchis.I odjednom nemaju 15, isto schaste.Srazu vodio u vrt, posegnite za nešto što će pomoći uvesti reda u prvom zemle.Nebo plava, jasno, ne oblacima. Svježi topli zrak odmah odletio ptice cvrkutale i sve odjednom. Mogu ukloniti stare lišće, grančice pozhuhshie, podmerzzhie grmlja. Ovo je moj vrt danas.

U prvom foto kovrčave vrbe s grane, grančice se koristi za ukrašavanje bukete.

Truba.

I ovdje je rekord --- Prvi Fialochka među starim pocrnio lišća - prema suncu, da sunce više.

Informacije - kako izgleda žižule --- vrlo lijepa i vrijedna biljka.

dscn3837f.jpgSedum.

dscn3831f.jpg

To su moja omiljena tri šimšir grm, oni su mnogo godina, ja sam ih smanjiti našu oblik piramidki.Zimuyut lako bez problema.

Video: 48 sati / Misterija - "Mystery Mesa županija"

dscn3832f.jpg

Vlasulje i ne pate od hladnoće, prije nekoliko dana udisati topli i postati više boja.

dscn3833f.jpg

Euonymus puzanje groundcover, zimu bez postradav.Kissa moje zbunjeno --stolko mirise gdje kreten?

Video: 48 sati / Misterija - "san ubojicu"

dscn3838f.jpg

Video: Denis Maidan - 48 sati (službeni video 2013)

Nestali su divni dva dana, vrt mijenja rubu ratsvetet badema pupoljci rastu na oči. No, veljača može dati nam i hladna ugriz i najneugodniji za ništa se ne može probudio biljke ovdje zamorozki.No podkorrektirovat.Budem nadam se da proljeće će uskoro puknuti i pokriti nam svu ljepotu čvrsta i mirise i nemirna ptica trilera.

Do sada, sve što ću reći hvala i vidimo se uskoro!

Video: 48 sati / Misterija - "prvoosumnjičeni"

Vasil sva ljubav.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Briga za stare kruškeBriga za stare kruške
Kao što je čak tri kraljice i pratnjom (GeraniumKao što je čak tri kraljice i pratnjom (Geranium
Moji prvi cvjetoviMoji prvi cvjetovi
Moj novi ficusMoj novi ficus
Na prvi dan proljeća svima!Na prvi dan proljeća svima!
Moja omiljena ljetna rezidencijaMoja omiljena ljetna rezidencija
Geranij ne želi cvatuGeranij ne želi cvatu
Pogledajte što Fialochka!Pogledajte što Fialochka!
Cvijeće uživati ​​u kišnim danimaCvijeće uživati ​​u kišnim danima
Oživljavanje šparogaOživljavanje šparoga
» » » Četrdeset osam sati toplog proljeća

Kuća Vrtlarstvo Cvijeće Bilje Briga Dizajn Životinje Gredica i recepti Foto i Video Miscelanea