Japanski vrt u Taškentu --zalog dobrom raspoloženju
sadržaj
Dobra večer širom .Možete vole lijepe zelene vrtove i parkove? Uživam u toplom jesen vrijeme?
Želite li slušati tišinu?
Onda sam vas sve pozivam kod mene na naše Taškent japanski vrt.
Danas je subota i nas troje, ja, moja sestra i moja djevojka Rosa Elena je odlučila odvesti do mjesta ochschaetsya duše i uma Mi smo odlučili promatrati ljepotu jeseni.
A vi ćete biti u mogućnosti da hoda s nama u tišini uz navijanje staza i tiho drago da postoji takva mogućnost da se otrgnuti iz rutine života i vidjeti kako pada i dalje posjeduju zemlju, bilje, naši grmlje, grmlje i derevyami.Hotya vrlo toplo, ali zlato je već bio sja kroz lišće.
Nevjesta i proletjeti kroz park, konjušara jedva drži korak s njima, a fotografi pravi glavrezhi naše ljepote nevjeste --- Ustani, pa sjesti na taj način, pogledaj me, pogledaj na javor lišće.
O.kleny - japanski, crvena, usput prezimljavanje u parku - to je magija prirody.Chudo!
Video: Japanski vrt dizajn ideje
Kao i mnogi grmlja - Budli i gloga i žutika i luksuznih ruža grmlja. Vaši omiljeni gatsanii zbog niskog sunca samo pritvoriti, ali dobro. Ipak, izgleda da nitko ne razumije da je vrijeme da ga zovu dan, a zimi je oko doći već.
Imagine periwinkles su visoki zeleni tepih i vrtlari još nisu posegnule na njih, bio sam njihov kroj.
Vjerojatno jednom vrtlari. puno posla, sad je masivan obrezivanje stabala i formiranja krune.
U parku u stilu japanski dizajn masa luksuznih kamenih gromada, ovdje gdje postoji mogućnost pofilosofstvovat.Vybiray bilo .sadis i mislim da je u ovom životu je važnije.
Snažno zabavljali paunovi, golubovi, patke, guske i galebove ......, zajednički pomorski i riječni mogao, ali određeni chayki.Takie i sve galebove na svijetu, nasilnici i shouters zadiry.Aisty uhvaćen mašta počela kljunovi treschat.Ya brzo odlučio snimiti svoju pjesmu, ali razmažena punom snagom pile kartinu.Stoyal strašnu buku i činilo se cijeli auru nije bilo. Djeca uživaju hranjenje životinja mrvicama kruha.
Nakon nekog vremena, mi smo obnovili veselja vratio natrag, jer su se osjećali opušteno, odmarao i radostnymi.Tsel dostignuta.Da, javor reznice su u torbi. Uočite sumah.prekrasnoe za jesen biljka, vrlo svijetao.
Kontakt cesta vodio uz rijeku sidro, naš stari riječni grad, poznat po filmovima, pa čak NOW je u obalama plemeniti, ali još uvijek posjedovati i atraktivna.
Djevojke, izgleda, sutra ću dodatak na post.
Video: Jutro. dobar studio raspoloženje
Za neke materijale, park nastao je 1947. godine, a iskop pod ogromnim spremnikom za vodu ukopana japanskih vojnih zarobljenika, koji su u to vrijeme bili u istoj Uzbekistane.Oni i objavljena najstarija i najljepša opera i balet kazalište Alisher Navoyi.Snachala posađene na jednostavan, ali izdržljiva derevya.A japanski je bio relativno nedavno, kada je donio mnoge egzotične biljke i Japanaca u sjećanju tih godina dali park japanski duh, kad je bio ogroman kamen. Kontemplacija kamenje lijepe oblika i boja, kao i postrojenja i sofisticirane kompozicije s njima dovesti do smiri i simbolički prilagođava oprosti sve negativno. Želim hodati nakon takvog početka stvoriti nešto, stvoriti. Ipak, ljepota bi trebao spasiti svijet!
Imati lijepo hoda.
To je put u park, prolazimo pored elegantnih hotela i bankarskog sustava oko kojega previše povrća dizayna.Priyatnoe mjestu.
Na prilazu parku početak divne susrete s različitim pticama, koje su vrlo srdačna i ugodna ovdje obitayut.Detyam biti potpuna radost.
Vrata na ulazu u park su originalni i prosty.Rezba drva izvedena vrlo vješto.
To stanište raznih vrsta luksuznih agava, sada se dovesti u red i ponovno nacrtana. Agave način već iskopana, a moj još na ulici.
I tu ulazimo u područje japanskom čaj kuće.
Na ulazu u čaj domu koji je stilizirani snage vody.Krasivo.
Od verandi čaj kuće je ribnjak u ljetnim mjesecima vrlo je zlato i lijepa ryby.Eo svi hranjeni, a ona je jako rasti tijekom ljeta.
Iz parka, naš televizijski toranj vidljiv, onda je lijep aqua park.
Stara stabla su vrlo visoke, ali kruna sada izgleda naryadno-- jeseni.
Paunovi i golubovi pokrenuti na sastanak, pa su nam povjerenje.
A to su neke grmlje da ja jednostavno ne mogu pomoći opredelit.Devochki.
Pink bracts jesen dekoracija kusta.A također zamisliti da će sve biti bijela sa cvatnje (proljeće), možda je to čudo.
Ove godine imam okus - byaryshnik, ali nismo razumjeli.
Liana, tako star i moćan, on je postao rad iskusstv.Vetsya na vrlo velike visine, listovi su još uvijek vidljivi ispod.
Ne znate ove biljke? U proljeće, naravno, mi ćemo se vratiti i pitati za radnike, ali uglavnom oni ne servisni park znayut.Tolko.
Na ribnjak perunika masa ribnjak, lijepe žitarica, kao i ribnjak s lopočima, oni su u mirovanju.
Ova biljka je kao Adamova stabla, ali u isto vrijeme kao i neznakomo.Vot voprosov.Mozhet Catalpa? Pogledajte u mreži i pisati.
Yucca volimo korova trava.Vsyudu rastut.I cvatu i miris.
Ivy prepredenog s vrtom.
To su šikare zimzelena oko cijeli teritorij, čak i cvijet pronađen.
Japanska dunja je također naravno i lijep cvijet procvjetao.
Video: Japan. 1) Kasni Sakura "Trešnja" Garden Shinjuku
Sidro rijeke u blizini teritorija japanski vrt.
Prije sastanka, svu ljubav Vasil.
Japanski aucuba
Eleorhis japanski
Japanski Butterbur
Eleorhis japanski
Mirmehis japanski
Tsimitsifugi japanski
Japanski javor zlatna
Juda japanski
Japanski javor zlatna
Japanski joha
Henemeles japanski