Moj Cycas, raste s izbočinama

Kao što sam napisao i rekao mi ranije, najviše od svega volim biljke koja sliči palma. I sada reći kako sam došao kući, draga moja među lončanica, koji ne samo da me razveseliti svojim pogledima, ali jednostavno prekrasna Ukrasite moja soba.

Video: Moj novi cvijet Cycas!

Zurim u trgovinama cvijeća u Cycas Ja sam jako, jako dugo vremena. No, na žalost, cijene čak i na sitnice su previše grizenje i kupiti ovu ljepotu, uvijek sam odgoditi do boljih vremena. No, kako kažu u poznatom poslovicom tko traži, uvijek ćete naći, a ja stvarno pronašao moj Cycas.

Našao sam ga u hodniku, gdje je naš susjed stavio lonci za cvijeće, od kojih je ona odlučila riješiti. Ona ih tamo ponekog susjeda, što su i učinili, u načelu. Samo ovdje u jednom loncu bio knobble, a sve se čini da su našli za mrtve cvijet, Ali znao sam da to nije bilo ništa više od shishechka Cycas da uz pravilnu njegu, ne samo da može dovesti u božanskom obliku, ali i lijepa biljka raste.

Video: Zhittya Sereda kvіtіv Cycas

Izvadio sam sebe udaraca. Odmah je počeo da traži putem Interneta u potrazi za informacijama o pravilnu njegu. Cvjećarnici je stekla odgovarajuću zemlju i stavio neravnine na tlu na najsvjetlije mjesto u sobi, kao Cycas posebno u vrijeme formiranja novih listova je vrlo draga, a njegov nedostatak ne samo da može rasti loše, ali je krivo početi formirati.

Na samom početku svog rasta shishechka izgledao kao u prvoj slici, nakon lišće počela rasti dovoljno brzo, a nakon samo malu količinu vremena moje Cycas Dospio sam na veličinu i na trećoj fotografiji.

Jednom sam vidio njegov meteorski uspon, shvatio sam da je potrebno puno prostora i da će uskoro njegova staro mjesto, on jednostavno ne stane. Tada je pod cvijeta kreće namještaj je uređen u prostoriji. Premjestiti sve, što bi i bilo je lijepo i cvijet postavljeni. Cvijet u novom mjestu će stati, ali to je bio lagan i prikupljati manje Cycas zakapriznichal.

Zatim Cycas sagrađena neki stav koji podiže postrojenja i dopustiti sunčeve zrake padaju izravno na cvijet. Tada je Cycas i počeo gledati i raste u punoj snazi. Sada je izgleda.

Ali za one koji samo žele dobiti ovu biljku, ili tek počinje da raste, ja ću dati savjet Cycas njegov izlagati na izravnoj sunčevoj svjetlosti, a to je kada će zadovoljiti svoj rast i bujne zelenilom.

Također gledati video o tome kako rastu Cycas kod kuće.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Cycas - drevni cycadsCycas - drevni cycads
Cycas njegu biljaka kod kućeCycas njegu biljaka kod kuće
Živi i neživećihŽivi i neživećih
CycasCycas
Monstera, Dracaena, Ficus, Cycas: kupuju biljke dobio na super prodajuMonstera, Dracaena, Ficus, Cycas: kupuju biljke dobio na super prodaju
Cycas: skrb kod kućeCycas: skrb kod kuće
Biljke (audioBiljke (audio
Cycas lišće požutjetiCycas lišće požutjeti
CycasCycas
CycasCycas
» » » Moj Cycas, raste s izbočinama

Kuća Vrtlarstvo Cvijeće Bilje Briga Dizajn Životinje Gredica i recepti Foto i Video Miscelanea