Život Cumbria

Danas sam neplanirano dan, pa sam odlučio da se govori o njihovoj Cumbria, pogotovo jer svi su vrlo prijateljski procvjetao. Prvo Cumbria sam se pojavili prije oko tri godine, ovaj put imamo i suhu i trulež: neki aspekti skrbi morao biti revidiran. Pokušat ću vam reći o najvažnijim aplikacije s izvješćem fotografija.

Moj Burrageara, koju smo prošli kroz vatru i vodu.

Svi Cumbria biljke toplinu ljubavi, ali ne i intenzivan prijenos topline. U ljeto sam pokušati ih ukloniti iz prozorsku dasku iza zavjese, u zimi bliže svjetlu. U ekstremnoj hladnoći, osobito u posljednje vrijeme zali biljke noću uvlači u stražnjem dijelu sobe, prozora, iako je plastika, ali ponekad malo zamrznuti korijene. Prskanjem nije zahtjevna, ali u sezoni grijanja, potrebno je. A takvi incidenti dogode. Suhi vrh odsječen, rez liječiti zelenkoj. Jasno vam je da kada je puno boja za sve a ne samo slijediti.

Ja zali uranjanjem u bazen s toplom vodom 20 minuta ljeti, zimi 5-10. Ponekad kada želite brzo sipati sve orhi, ali vrlo malo vremena za skinuti sve u gomilu u tuš i zali promjenjivom toplom i hladnom vodom. Mogu reći da je izmjenična tuš je vrlo dobar prevencija krpelja, pa čak mi je puno pomogao u borbi protiv mealybugs. Uostalom ostaviti da se ohladi oko dva sata u kupaonici, a onda sam staviti na mjestima, uklanjanje sav višak vlage iz sinusa tkiva. Podloga između waterings treba biti dobro suha van, ne samo odozgo, ali i duboko - to je glavno pravilo za uzgoj Cumbria. Nema potrebe da se oslanja na posebne kolichestvoo dana to pojedinačno za svaki orhi. U dobrom zdravlju Primjerice, netko tko je ovladao svim korijene će se dogoditi mnogo brže nego što je novo transplantiranih zadohlika. Za početnike je vrlo pogodan za korištenje transparentne posude i usredotočiti se na kondenzacije na zidovima, ako nije, onda Orkhu može zalijevati. S neprozirnim kontejner malo kompliciranije. Vlaženje podloge može se odrediti po masi lonca - pot postaje lechge nakon sušenja. I po zvuku kada stisnuti malo lonac, suha kora je svjež, vlažan skoro nečujno.

Tu su mogli snimiti rodno cvijet.

Transplantirani uvijek tek nakon kupnje, čekajući kraj cvatnje. Bio sam tako mirna, a sve zbog toga u posljednje vrijeme je tlo primeschivayut komada cvjetnim spužvom, a još gore na dnu je netko sphagnum mahovine vrlo impresivna veličina, koja je pod okriljem kore suši vrlo dooolgo. A ako vrijeme ne ukloni je Orha kraju trunu. Lonac je potrebno da se mala (ne vrijedi s očekivanjem rasta), tako da bi se korijen dobro postavljeni na dnu i zidovima trebate napraviti rupu, što više to bolje. Orhideja korijeni moraju disati! Ovo drugo pravilo! Tko još prilagođava, a ja vruće noktiju. Na dnu i otići u središtu velike komade kore, na bočnim stranama i zaspati na vrhu manjeg dijela, za prevenciju shunt imam trulež ugljen. Kada je pri ruci mahovine, skrivajući uz pomoć površine, posebno u ljetnim mjesecima dobro tlo ne presuši tako brzo i debeli korijeni rastu i zhirnenkie.

Blooming moj Cumbria redovito, čak i ispravnije reći redovito dva puta godišnje. Posebni uvjeti ne stvaraju, dumuyu, razlika temperatura, koja je na prozorskoj dasci, oni su zadovoljni. Oni koji odbijaju da cvatu Cumbria preporučiti taj mali suša, do svjetlo bora bulbochek. Gnojiva rijetko, samo tijekom nakupljanja nove izrasline. To je uglavnom gnojivo tvrtka Bona Forte kao dva puta kupanje nije dovoljno vremena (Svatko zna da je voda gnojivo treba samo mokru zemlju?), A zatim prilagoditi folijarne hranjenja - list blagoj otopini.

Ipak gotovo propustili, često u kupljenim biljkama nalaze problematično ostavlja sljedeći znak.

- crne točkice, kao na slici s vrha sušenja. Ako oni ne puzati, onda posebna opasnost ne predstavlja.

Video: Orhideja Cumbria ostao bez korijena. Što izgledi za razvoj. Princip rast Cumbria

- a sada to priroda

Video: Novi !!! Cumbria, a transplantacija

Sve to je posljedica nepravilne navodnjavanje, točnije zaljev i naziv ove gljivične infekcije. Što trebate učiniti u ovom slučaju: prvo Orkhu izolirati od ostatka. Malo je nikad se ne zna. Drugo, odsjeći bolesne područja zdravog tkiva i dezinficirati mjesto reza .. Treće, sprej biljka, samo u slučaju da sam prolio bilo fungicida tla. Uvijek sam se oko nezamjenjiv alat fitosporin, u tekućem ili suhom obliku. Otopina je napravljen u skladu s uputama.

I na kraju, da se sve činilo tako zastrašujuće još Cumbria, iako ne potpuno ne otopi.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Kingdom lijepe orhidejeKingdom lijepe orhideje
Problem cvijeće Cumbria i drugiProblem cvijeće Cumbria i drugi
Upoznati orhidejaUpoznati orhideja
Hibridni orhidejeHibridni orhideje
Leptiri u mojoj glaviLeptiri u mojoj glavi
Hibridni orhideja Vels: skrb i uzgoj u kućiHibridni orhideja Vels: skrb i uzgoj u kući
Cumbria - opis i njeguCumbria - opis i njegu
Cumbria u cvatu i nema pitanjaCumbria u cvatu i nema pitanja
VelsVels
U potrazi za savjete o njezi!U potrazi za savjete o njezi!
» » » Život Cumbria

Kuća Vrtlarstvo Cvijeće Bilje Briga Dizajn Životinje Gredica i recepti Foto i Video Miscelanea