Vaš begonija hang-Downing, košara ili

Begonija hang-Downing

Mi vrtlari su poznati vrste kao što hang-Downing i begonija gomolja. Ovisno o odabranoj vrsti - to može biti pogodna za uzgoj na prozorskoj dasci ili pletenica joj šiljci balkon. Mnogi ne vole begonija za ono što je - pomalo hirovit. Razmotrimo - kako begonija ampelnye sestri i sadrže ga razvijati.

Vrsta hang-Downing begonija i njegove značajke

Sorti biljke koje se mogu pletenica nešto - ne toliko. Hang-Downing biljka Begonia odnosi upravo na to. To - jedan od najboljih te vrste. No, uzgajivači-navijači rijetko koristi u svom dizajnu.

Video: Tretirajte Begonia / dekorativnolistnyh "Kleopatra"

• Značajke ovog biljku:
  • Izvana, biljka se odlikuje po tome što može biti ukrasni cijele godine, jer čak i atraktivne lišće od begonija;
  • Ona je - jako dugo, jači od čovjeka, mladice, visi tip;
  • Ostavlja - mali, tamno zelena, a velike cvjetove, nježnu boju;
  • Cvijeće može biti Terry - muški - ili uobičajene, žensku.

Što se tiče Begonia ampelnye njegu

• Kada se biljka cvjeta, hranio ga jednom tjedno i redovito zalijevati;
  • Zimi begonija ampelnye potrebno je odabrati cool područje s temperaturom koja ne prelazi 15 stupnjeva, na prozoru;
  • Ako mjere ne pomažu, a mladice produžiti - treba izrezati iz X u dužini oko veljači;
  • Nakon obrade mladice brzo obnovljena, a sljedeći mjesec možete očekivati ​​procvat;
  • Za reprodukciju potrebno reznice.

Kao što možemo vidjeti - begonija hang-Downing je potrebna njega, ali ne i mjere nisu dostupni.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Kako biljka gomoljasto begonijaKako biljka gomoljasto begonija
Begonija i ciklamaBegonija i ciklama
Ampelnye petunija njegaAmpelnye petunija njega
Begonija cvijet sobaBegonija cvijet soba
Uzgoj petunias hang-DowningUzgoj petunias hang-Downing
Pelargonium hang-Downing i njeguPelargonium hang-Downing i njegu
Od Begonia elatior briga drugačijiOd Begonia elatior briga drugačiji
Domovinskog biljke Begonija MasonDomovinskog biljke Begonija Mason
Begoniya- cvijeće moje duše !!!!!Begoniya- cvijeće moje duše !!!!!
Pelargonium hang-Downing ukrasiti unutrašnjost kuće, balkon ili okućnicuPelargonium hang-Downing ukrasiti unutrašnjost kuće, balkon ili okućnicu
» » » Vaš begonija hang-Downing, košara ili

Kuća Vrtlarstvo Cvijeće Bilje Briga Dizajn Životinje Gredica i recepti Foto i Video Miscelanea