U rhipsalidopsis raspasti lišće zbog pogrešnog brigu o njemu

Sada kod kuće, svaka soba je veliki izbor boja. Neki kupiti, a neki samo uzeti procese od prijatelja ili poznanika, a može i rasti iz sjemena kupljene u trgovinama. Dakle, za mene je cvijet rhipsalidopsis je veliko otkriće. Ne sjećam se gdje sam ga dobio kod kuće, čini se, muž donio kući s posla, znajući moju strast za sobne biljke. Tako sam se brinula ovog cvijeta, zalijevanje i pokarmlivala ga, a kad je zatsvol, moja radost nije imala granica. Ne ni zamisliti kako izgleda unprepossessing iz cvijeta može odbaciti takvu ljepotu. Samo zbog tih boja, volio sam ga tada počeo detaljnu studiju i pročitati sve što je mogao naći. I ovdje sam saznala da on ima puno sorti. I sam krenuo u prikupljanje različitih vrsta cvijeća i kod kuće. I ja sam ga dobio i jako sam zadovoljan. Kada cvatnje počinje je neopisiv osjećaj javlja u meni od bijele do tamno crvene čvrste tepihu cvijeće na prozorskoj dasci.

Sve je bilo dobro dok određene točke, a onda sam počeo primjećivati ​​da rhipsalidopsis pada lišće. Ne shvaćajući što se događa, opet sam se okrenuo na direktorije i našao sve što mi je potrebno, i znao sam što radim krivo. Čak nisam imao pojma kako se ti cvjetovi su hiroviti i koliko truda i rada dovesti u red ono što bi procvjetao.

Kako liječiti

Ako je izvornik ovog cvijeta da se brine o vama ispravno jednom ga sreća neće vidjeti, poput raspasti rhipsalidopsis ostavlja, kao i cvijeće.

Sve što je potrebno da ovaj cvijet je dobro osvijetljena, ali ne u izravnoj sunčevoj svjetlosti, kao što su, na penumbre na određenoj udaljenosti od prozorskoj dasci. Imam ih raste u blizini savršenim palmi, to je lišće pred suncem, ali ne sasvim, a dijelom i zbog tog cvijeta, koji u stvari je potrebno.

Uvijek oploditi redovito rhipsalidopsis, jer ako to ne učinite, on je jednostavno poniknet i on neće imati snage za cvatnju.

Kada rhipsalidopsis cvatu obilno ga zalijevati i ne dopuštaju sušenje zemlje u loncu.

Uvijek navodnjava posebice u toplom vremenu, voda iz prskalice poželjno je u ranim jutarnjim satima ili navečer jer bi održali vlažnost tako potrebnu za njega.

Svakako je potrebno presaditi 1 svake dvije godine. U lonac iznad većeg volumena. Kada presađivanja, poželjno je ukloniti neki dio zemlje i napuniti novu.

Ozbiljne greške u njezi biljke

- ekstremnim temperaturama, topline, hladno nacrti

- zalijevanje, a ne sipati cvijet vode

- oploditi strogo stol na ambalaži, a ne za oči

- izravna sunčeva svjetlost neprijatelj cvijet

- ne kad se ne kreću u lonac s cvijeta

- u skladu s odmora ne oploditi u ovom trenutku cvijet i vode samo po potrebi

Širi cvijet i da je procvjetao još je svačija san. Ali morate probati malo, da bi se to je sasvim izvedivo san postao stvarnost. Ovaj cvijet će ukrasiti vaš dom svoj procvat i nevidjeni ljepota. Izbjegavajte gore navedene pogreške i možete vidjeti kako cvjeta rhipsalidopsis.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
RhipsalidopsisRhipsalidopsis
Tradescantia tri ili jedan?Tradescantia tri ili jedan?
Rhipsalidopsis (hatiora ili „Uskrs kaktus”Rhipsalidopsis (hatiora ili „Uskrs kaktus”
RhipsalidopsisRhipsalidopsis
Moj cvijet biografija ili razvoj cvijet manijeMoj cvijet biografija ili razvoj cvijet manije
Calamondin, Guzman i rhipsalidopsisCalamondin, Guzman i rhipsalidopsis
Od male djece u pravu ljepotuOd male djece u pravu ljepotu
Maćuhica - skrbMaćuhica - skrb
Kalanchoe procvalo?Kalanchoe procvalo?
Moja lijepa dieffenbachiaMoja lijepa dieffenbachia
» » » U rhipsalidopsis raspasti lišće zbog pogrešnog brigu o njemu

Kuća Vrtlarstvo Cvijeće Bilje Briga Dizajn Životinje Gredica i recepti Foto i Video Miscelanea