Savjeti o tome kako da se brinu za cvijet Dracaena

To je moderan dati praznika niz zanimljivih cvijeće u loncima. Posljednji dar ove vrste za mene je Dracaena.

Ova biljka se pojavio u moj prvi. Bilo je potrebno prikupiti podatke, kako da se brinu za cvijet Dracaena da je moj dar ostati kao atraktivna kao na dan donacije (a možda i postati još bolji).

Prikupljanje podataka, kako da se brinu za cvijet Dracaena, saznao sam da je biljka nezahtjevna. To nije jako sviđa jakog sunca, u smislu da je bolje staviti negdje u sjeni. Ulijte dratsenu ne mogu, jer ona ne voli previše vlage. Overdry zemlju u cvijećem s ove biljke, također, nije poželjno, tako da biljka može uništiti.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Dracaena dlan rese kao kod kućeDracaena dlan rese kao kod kuće
Briga dratsenuBriga dratsenu
Dracaena, donosi radostDracaena, donosi radost
Kako da se brinu za dratsenuKako da se brinu za dratsenu
Razgovarajmo o tome kako da se brinu za dratsenuRazgovarajmo o tome kako da se brinu za dratsenu
Prilično Dracaena kompaktniPrilično Dracaena kompaktni
DracaenaDracaena
Kako da se brine za dratsenu - „zmaja stablo”?Kako da se brine za dratsenu - „zmaja stablo”?
Ukrasna biljka Dracaena sobaUkrasna biljka Dracaena soba
Dracaena mandzhenta - skroman obiteljski glasnogovornica DracaenaDracaena mandzhenta - skroman obiteljski glasnogovornica Dracaena
» » » Savjeti o tome kako da se brinu za cvijet Dracaena

Kuća Vrtlarstvo Cvijeće Bilje Briga Dizajn Životinje Gredica i recepti Foto i Video Miscelanea