Syngonium raste loza
Syngonium to vino, da se s pravom njegu brzo i plototsya raste za dodatnih pričvršćivanje ili visoko na dnu. Raznolikost ove loze je vrlo moguće ispuniti ovo vino s ružičastim listovima, koji je sam po sebi neobičan i lijep. Guste Listovi su vrlo skloni dodatni vlage i svjetlosti.
Kako pravilno brinuti za cvijet
Prvo Syngonium treba staviti u vrlo labave i plodno tlo na dnu lonca mora biti izli betonski blok ili kamene pločice.
Lonac bi trebao biti poželjan sa rupama i sump. Kako bi i ostavlja svijetle zelene boje oni trebaju biti hranjen jednom mjesečno posebnu gnojivo kupljen u trgovini.
Da bi to bi cvijet osjećala ugodno, mora biti smještena u blizini prozora, ja svijetlo osvjetljenje, ali u svakom slučaju ne na izravnom suncu. To je vrlo ne kao cvijet i lišće požutjeti i suho brzo.
Izrežite žuto lišće i slabe trepavice koje se viška hrane. To se događa tako da Syngonium cvjeta, moguće je reći velik uspjeh znači da radite sve što je pravo, ali to je nepotrebno da mislim da ako on ne cvatu, onda nešto nije u redu. Ovaj cvijet cvjeta u sebi je rijetko kod kuće.
Ripple Syngonium vrlo jednostavna, jer se stvara zračne korijene dovoljno patiti off ili odrezati loze zemljišta sa zračnih korijena i posadi u zemlju, a on će početi rasti brzo i vrlo dobro razrastotsya.
Ono što je potrebno za pravilan rast
- vlažnosti (dan je dovoljno za sprej s vodom iz sprej)
- svjetlost možete objesiti lampu ili objesiti posude u blizini prozora.
- topla soba bez velikih temperaturnih razlika
- liječenje štetnika koji se često pojavljuju na ovom vinove loze
- obrišite lišće od prašine i prljavštine
Video: Biljke
- ponovo staviti u saksiju biljke u veći lonac jednom u dvije godine
jedna ili dvije biljke je dovoljno staviti kuću u budućnosti, ako je potrebno, od vas će biti u mogućnosti da se biljka reznice Syngonium već posjedujete. Cvijet nije jako gadljiv, ali to može biti poražavajući, jaka višak vlage i javlja se kao posljedica truljenja korijena, kao i štetnika, npr pauka.
Nije potrebno da se biljka kod kuće mnogo vinove loze, tako posebno dobro izgledao u zimskom vrtu za njih treba puno prostora, oni su savršeno ukrasiti svaki prostor. Uglavnom Syngonium cijenjena sorte i dekorativnih listova, tako da kada je to kupiti, imajte to na umu.
Kada su žice su sve vrste rada s ovom cvijetu nositi rukavice, jer je sok od njegovih listova može iritirati kožu i uzrokovati nelagodu.
Syngonium - klima loza kuća
Syngonium na fotografijama će uzrokovati da se imaju u svojoj kući
Syngonium - nevjerojatno lijepa loza
Syngonium
Syngonium, Syngonium nozhkolistny
Hirovita Syngonium
Moja soba rastyushki (Ficus, kordilina, Syngonium
Syngonium boje kave s mlijekom
„Singoshkino” nadopunjavanje
Syngonium
Kako zadržati Syngonium
Kako raste Syngonium