Jednostavno Briga za biljke kolanhoe

cvatnje kolanhoe 

Kolanhoe pripada obitelji tustikovke biljke zastupa 125 vrsta. Najpopularniji cvatnje i dekorativne-listopadne biljke. Najpopularniji među cvatnje kolanhoe Blossfeldiana, čiji su cvjetovi crvena, narančasta i ljubičasta boja. Među ukrasnim listopadnim treba napomenuti kolanhoe Lasiniata, čiji oblik je sličan rogova.

Briga za biljke kolanhoe vrlo jednostavan.

Glavni uvjet - svjetlo

Kolanhoe - photophilous biljka. To se mora staviti na sunčanoj strani kuće. Cvatnje vrste bolje je ograničiti izlaganje suncu u podne topline.

Zalijevanje i vlažnosti

Tijekom ljeta, treba umjereno zalijevanje, a zimi - rjeđi zalijevanje. Relativna vlažnost kolanhoe nije nemiran. Ako volite cvijeće prskaju vodom, a ponekad ne kolanhoe povrijediti. U zimi, to je bolje staviti na hladno mjesto gdje je temperatura ispod osam stupnjeva Celzija.

Reprodukcija i presađivanje

Razmnožava kolanhoe bebe, reznicama i izdancima. Djeca i reznice ne može se staviti u vodu. Da bi ih osušiti tijekom dana i jednom u zemlju.

Za kolanhoe stane istu zemlju za kaktuse. No, ako želite sami napraviti tlo, pomiješati u jednakim dijelovima trke, list i treseta zemlje, dodajući opeke čips i pijesak.

top-dressing

Gnojenje se vrši od proljeća do sredine srpnja, jednom mjesečno gnojivom za sukulenti.

cvatući

Ako vaš kolanhoe ne cvatu, onda ograničiti unos umjetnog i prirodnog svjetla do 8-10 sati dnevno. Pokrijte ga s nečim. Mjesec dana kasnije, biti sigurni da vaš cvijet cvatu!

zaključak

Vidjeli ste da je za saksiji biljka skrb kolanhoe jednostavan. Tako da je cvijet ne mogu priuštiti biljka ne samo pohlepan uzgajivači, ali i male ljubitelje cvijeća koji vole ljepotu i njegu - ne.

Kolanhoe s djecom 

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Moje kolanhoe cvijeće, kaktus, velebilje, i višeMoje kolanhoe cvijeće, kaktus, velebilje, i više
Moje cvijeće i malo o sebiMoje cvijeće i malo o sebi
Briga dratsenuBriga dratsenu
Kalanchoe blossfeldianaKalanchoe blossfeldiana
Savjet za brigu geogenatusomSavjet za brigu geogenatusom
Bryophyllum daigremontianum - dom iscjeliteljBryophyllum daigremontianum - dom iscjelitelj
Moje biljke Dio DvaMoje biljke Dio Dva
Moj prvi orhideja i hrpa početnikeMoj prvi orhideja i hrpa početnike
Kalanchoe blossfeldiana, kao vrsta KalanchoeKalanchoe blossfeldiana, kao vrsta Kalanchoe
Činjenica da više od zlataČinjenica da više od zlata
» » » Jednostavno Briga za biljke kolanhoe

Kuća Vrtlarstvo Cvijeće Bilje Briga Dizajn Životinje Gredica i recepti Foto i Video Miscelanea