Palma na prozor

palmino drvo

Video: Amerika je moj dom s leptiri GARDEN stabla banane 09/02/2013

Iako smo navikli na činjenicu da je većina stabala može vidjeti u tropima i subtropics, ali i dalje dlan - ovaj houseplant, da budemo precizni - stablo.

Dakle, ono što je potrebno da raste palma u svojoj prozorskoj dasci?

Video: Moja Amerika - Park STABLA bez glave - Florida Hernando County 2013/06/23

Prije svega, trebate strpljenje, jer je dlan nije jako brzo raste.

Drugo, kako bi rasli palma, morate reći, umjerenost u svemu.

Video: Hobi

Iz svog iskustva rekao bih da je palmino izbirljivi u višak, i obrnuto, nedostatak vlage. Ovo stablo to bi trebalo biti u umjerenim količinama. Kad sam ga počinje požute, postao sam joj puno vode, a zatim je postao trulež, i prestao sam ga zalijevanje, ali ona je opet počela požute. Paradoks, ali se ispostavilo da sam stvarno htjela je odrastao, i bio je gotovo kao palme kaktus.

Moje iskustvo je pokazalo da je lišće poput vlage i korijenje ne. Tako često prskati i sipati na oko 1-2 puta tjedno, ili čak dva, unatoč dobi od dlana. Nadam se da su moji savjeti će vam pomoći.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Palma WASHINGTON - stvoriti tropima kod kućePalma WASHINGTON - stvoriti tropima kod kuće
Palma kod kućePalma kod kuće
Domaća njega palmaDomaća njega palma
Palma soba, njegaPalma soba, njega
Palma Mertsalova kao glavna atrakcija DonetskPalma Mertsalova kao glavna atrakcija Donetsk
Palma jukaPalma juka
Domaće palme u slikamaDomaće palme u slikama
Palma Nolin - egzotično u Vašem domuPalma Nolin - egzotično u Vašem domu
Washingtonia palmaWashingtonia palma
Palma trahikarpus kućiPalma trahikarpus kući
» » » Palma na prozor

Kuća Vrtlarstvo Cvijeće Bilje Briga Dizajn Životinje Gredica i recepti Foto i Video Miscelanea