Henry ljiljan ruža
Video: Tiger Lily
sadržaj

Prošlog ljeta, kolekcionar zanimljivosti prodao mi je okrugli tamni ljubičasti balon veličine čovjeka šake. odrasli ljiljan žarulje ove veličine može doći do 20 cm u promjeru. Lily Henry ne samo strah od prisutnosti vapna u tlu, ali manje razvijena u odsutnosti potonjeg, i voli humusom bogata labav tla.
Video: Tiger Lily perla. Beaded ljiljan. dio 1/3
. Prije sadnje, tlo mora biti ukopana na dubini od 35-40 cm u teškim tla dodati pijeska i treseta, u svjetlu - treset, a osim toga, budite sigurni da mulch i velika šaka pepela i koštanog brašna u žarulja.
Ovog ljeta, Lily Henry je odrastao! 50-250 cm, sa snažnom, blago savijene gusto lisnato stabljike, tamno zelene boje sa smeđim mrljama, koje sam vezati do bambus štap. Na horizontalna dugo (8-20 cm) pedicels često dva opuštene, cvijet naizmjence kap.
Video: Milijarder Henry Kravis na Private Equity, ulaganja i KKR
Zlatno-žute cvijetni omotač obliku turban, prikupljaju se u širenju cvat od 15-20 cvijeća. Lily cvjeta u kolovozu za mjesec dana. Voća - sferni kapsula.
Lily Henry Hardy (i čak zime u sjeverozapadnoj Rusiji), razmnožava sjemenkama i žarulje, djeca (oni su malobrojni, koji su načinjeni na podzemnom dijelu cvatnje mladica).
Kada posaditi ljiljane u tlu u proljeće?
Lily za prisiljavajući vrtu ili houseplant
Sadnju ljiljani
„Kamen cvjetnjak za svoje omiljene ljiljan”
Vrsta i sorti ljiljana u vrt dizajn
Lily: opis, reproduciranje, njega, sadnja, korištenje vrta, foto, sorti i vrsta
Kotonaster Henry
Učinkovit način da se ljiljan uzgoja
Kako voda ljiljan
Razmnožavanje ljiljana žarulju
Reprodukcija ljiljani
Briga za ljiljan
Briga ljiljan
Briga tigra ljiljan
Širi različitih sorti ljiljana „lijepo” i „zlatna”
Hemerocallis kao alternativni ljiljan
Razmnožavanje ljiljan dijeljenjem gnijezda
Spavaća ljiljan ili gippeastrum počinje cvjetati
Bijeli ljiljani - moja omiljena cvijeće! I nitko ruža se ne može usporediti s ljepotom
Lily - Vrt kraljica!
Tiger Lily na moj dacha