Ravnolistny zvono i njen uzgoj
Bell ravnolistny se odnosi na prilično lakom houseplant koji se uzgaja kao hang-Downing. Bloom bijele ili plave cvjetove, i počinju od sredine ljeta do kasne jeseni. Morate staviti cvijet u svijetlom, sunčanom i osigurano dovoljno prozračivanje.
Ljeti biljka može uzeti na balkonu ili terasi, ali ne treba zaboraviti pritenyat njega. Ravnolistny zvono, "mladenka i mladoženja" - svi sinonimi. Činjenica je da je posljednja opcija više ukorijenilo među ljudima, a mnogi ljubitelji sobne biljke znaju da je antički naziv.
Bell ravnolistny, njega koji se ne može nazvati previše komplicirano, nakon cvatnje obrezivanje. Sam cvijet u vrijeme odmora je bolje staviti na hladnom, ali svijetle sobe. Što se tiče zalijevanja, to se ne razlikuje od većine sobno bilje u ljeto - izobilju u zimi - umjereno.
Tijekom aktivnog rasta ravnolistny zvona, fotografije koje će predstaviti svu svoju ljepotu, potrebno je hraniti posebnih cvjetnih gnojiva. Ne zaboravite da su mlade biljke za bogato cvjetanje je poželjno patiti. Opruga biljka transplantirane u supstrat, koji sadrži dovoljnu količinu humus.
Što se tiče bolesti i štetnika zvono ravnolistny najviše skloni napadima štitaste uši i pauk novčića. Ako ste pravilno briga za cvijet, onda se može pojaviti siva plijesan. Za reprodukciju može koristiti kao sjemena ili reznica.
Bell: opis, korištenje, reproduciranje, njega, foto
Euharis - cvijet nevjeste
Kampanula kod kuće
Zvončić
Kovrčava biljke
Pelargonium hang-Downing i njegu
Cvjeta moja zaručnica i gdje je mladoženja ???
Zvono ili kampanula
Zvono
Zvono persikolisty
Ljeto vila zvona
Kampanula, zvono
Zvona na fotografiji pogoditi eleganciju i ljepotu
Mi odrediti prostoriju izloženosti za biljke
Područje Ljepota kampanula
Zvono
Zvono ravnolistny
Bell lozhechnitselistny: posebnu pozornost i uzgoj
Zatvoreni cvijet „mladenci” sve o njemu