Kako odabrati senpoliy

Jasno, ovaj cvijet ima mnoge prednosti: to je kompaktan, s minimalnim skrb svidi izobilju i dugu cvatnju, ali mnogi vjeruju da Saintpaulia - hirovita i teško rasti biljke. Posjetitelji izložbe često ističu da oni ne rastu ljubičice s bujnom buket cvijeća koje vide na koncertima.
Najvažnija stvar - pravo na kupnju sadnog materijala, - rekao je Galina - možete kupiti tijekom cijele godine, ali to je vrijedno pamćenja da u jeku ljetne list može istrunuti, a beba - naodmet za dugo vremena. U zimi, možete jednostavno donijeti biljke u kuću da zamrzne.
Za početnike, preporučamo da ne bi dobili najnovije vijesti. U pravilu, oni su skuplji od starijih sorti i nisu uvijek najbolje.
Na izložbi obično dobiti list reznice. Kakav savjet dajete u ovom slučaju?
Donje lišće - to su odrasli i, u većini slučajeva je već zastario, nesposobni daljnjeg širenja. Mala ostavlja u sredini utičnice, naprotiv, još uvijek je premlad.
Početna prije nego što stavite na navijali bi trebao vidjeti ako je list izgubila elastičnost. Ako je blaga, najbolje je da ga stavite na nekoliko sati u prokuhanu vodu na sobnoj temperaturi, dok se opet će biti široka. Onda - ažuriranje oštar nož ili blade čist rez list (45 °)..
Ljubičice sorte
Saintpaulia i druge Gesneriaceae
Ljubičice Korshunova - posebno sorte
Pažljivo skrb ljubičica kod kuće
Kazan izložba ljubičica!
Mini - i to ne samo
Moji omiljeni ljubičice
3 Sorti mojih ljubičica
Najbolji cvijeće - ljubičica
Ljepota cvatnje ljubičice
Moj trend u brizi za ljubičica
Ljubičice njegu
Ljubičice soba
Kako kupiti ljubičasta
Uzgoj ljubičice kod kuće
Violets 3 1
Ne propustite zanimljivu izložbu
Izložba ljubičica u Kijevu
Klub „ljubičice na rijeci Dnjepar” otvara 26. studenog u Dnepropetrovsk,…
Izložba ljubičica Valentinovo
Međunarodna izložba cvijeća IPM Essen Essen, Njemačka