Guzman, osvojio je po svojoj ljepoti
Video: Kraljica ljepote. Serija 1 (2015)
sadržaj

Prva ruka Guzmán dobila na mail. To je bio beba od otprilike 10 cm u duljinu i potpuno bez korijena. Do trenutka kad je iskustvo s raznim biljkama sam bio značajan, ali korijen utičnica nisam mogao, bez obzira koliko težak. Kasnije je bilo neprijatno i Ehmeya. Gorko iskustvo, dugo vremena ne vrati na ove biljke. A prije samo dvije godine bio sam ugodno iznenađen vidjeti u vrtnom centru neopisivoj ljepoti biljke.
Od srca lisne mase, predstavljaju najveći utičnicu, na vitkim stabljici ponosno svijetli crveno cvijet, a ne manje jarko žute pjege. Bilo je Guzman.
Sada znam da Guzman je nepretenciozan, i želim joj savjetovati još novajlija uzgajivač. Obično sam pokušati odmah presaditi biljke kupljene, maksimalno čišćenje svoje korijene iz tla prijevoza. Ali kad kupuju Prodaja rekao da ova pojava ne može transplantirati, jer tlo je dobro prilagođen za to.
Video: Ona je prekrasna! Indijska ljepotica osvojila milijune ljudi svojom ljepotom
Samo sam obrađene biljke u malo veći (2-3 cm) i napuniti lonac za pripremu terena za bromeliads.
Postavite odabrani dovoljno svjetla, ali ne izravna sunca. Guzman je kasnije preuređena u sjenčanje, ali velika razlika ne uočava u razvoju.
Video: Kazahstan pijesku osvojila svoju ljepotu kineski
U ljeto uvijek sipati malo vode u utičnicu. I kao zalijevati sušenje tla. Ne prskajte listove. Također, ne žele ih dodirnuti rukama, inače neugledan mrlje ostaju na površini lista ploče.
Cvijet na biljci traje oko šest mjeseci. Već u srednjoročnih cvjetnice djecu počinju da se pojavljuju. Obično je njihov je tri, najmanje - 4. No, tijekom ukorjenjivanja, po mom mišljenju, se proteže u nedogled, ponekad i do 6-8 mjeseca-MI.
Video: Supruga nogometašem Zhirkov osvojio "erudicija"
Dakle, ja nagomilati na strpljenja raditi bez gubitaka u budućnosti. Imao sam slučaj, kada je odvojen od majke biljke beba, a stari izlaz nije bačen, i dalje nastavlja voditi brigu o tome. I ubrzo je dao još dva potomstvo.
Sada imam šest vrsta Guzman: naranče, grimizne, svijetlo crvene, kesten, crvena sa žutim mrljama i vrlo male žute sorte Manja Rondo.
Cvijet Guzman i njegu
Guzman
Spavaća Guzman
Guzman
Guzman
Guzman
Briga i presađivanje Guzman dom
Briga Guzman kod kuće
Guzman
Cvijet Guzman
Briga i uzgoj Guzman
Savjeti za brigu Guzman