Hortenzija oblači u proljeće prekrasnim cvjeta

hortenzija

Video: Hortenzije u Sibiru. žetve kreveta

Ime cvijeta, koji se sastoji od dvije grčke riječi, odražava njegovu ljubav prema vodi: "hydor" - vode i "aggeion" - Brod Hortense proljeće i ljeto će zadovoljiti oči bujnu cvatnju.

Hortenzije su dom Aziji i Americi.

U izgledu sliči hortenzija grm čiji cvjetovi su prikupljeni u cvat.

Preporučeni hortenzija posađeno na sunčanoj strani kuće u zaštićenom mjestu od vjetra. Nije potrebno da kopaju rupu previše duboko, jer se korijenje biljaka raste u blizini tla.

Gnojenje biljaka obavlja se u srpnju tekuće gnojivo 1:10 malč humusom. Svakako provesti malčiranja u prva 2 - 3 godine ojačati sustav korijena mladih biljaka.

Hortenzija - voda-voli biljke. Zahtijeva izobilju zalijevanje od proljeća do jeseni, poželjno je dodatno poprskati lišće.

Video: hortenzija paniculata „Vanilla frazee„u mom vrtu u 2016 (1. dio)

Rezidba hortenzije u proljeće je u ožujku - travnju, kada su pupoljci oteklina, imati vremena da rastu nove. U ranim godinama je nježan obrezivanje, u kojima su slabi izbojci uklonjena. U drugoj godini već očišćeni prošlogodišnji rast.

Hortenzija razmnožava reznicama.

lijepa hortenzija

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Pogledaj moje oči hortenzije!Pogledaj moje oči hortenzije!
Fotografije sobne biljke i cvijećeFotografije sobne biljke i cvijeće
Hortenzija „Annabelle”Hortenzija „Annabelle”
Kako raste hortenzija - savjet cvjećarKako raste hortenzija - savjet cvjećar
Gorteniziya boravak u vrtuGorteniziya boravak u vrtu
HortenzijaHortenzija
Različite poljoprivredne tehnike hortenzija cvijetRazličite poljoprivredne tehnike hortenzija cvijet
Kako posaditi hortenzija paniculata proljeće?Kako posaditi hortenzija paniculata proljeće?
Ja želim narasti i hortenzija domJa želim narasti i hortenzija dom
HortenzijaHortenzija
» » » Hortenzija oblači u proljeće prekrasnim cvjeta

Kuća Vrtlarstvo Cvijeće Bilje Briga Dizajn Životinje Gredica i recepti Foto i Video Miscelanea