Hortenzija macrophylla i njegu
Hortenzija macrophylla - veličanstveni vrt biljka, koja se savršeno može ukrasiti svoju zemlju stranice. Međutim cvijet zahtijeva stalnu njegu.
Hortenzija macrophylla posebnu pozornost i
Kada brizi za hortenzija treba slijediti neka posebna pravila:
- Biljka voli svjetlo ili djelomičnu sjenu položaj, jer je cvijet toplinu ljubavi
- tlo treba biti dobro drenirano
- u sadnju otvor mora biti izrađena od treseta, te mineralne i organske gnojidbe
- To treba zaštititi od mraza
- To se ne može tolerirati prisutnost vapna u tlu
- Ona voli puno vode - ako hortenzija loše zalijevati, njegov rast je znatno usporavanje, a pupoljci su male
Hortenzija vrt također treba obrezivanje do grma bio bujna.
Video: Njega gortenzieyami jesen #urozhainye_gryadki
Ako ste se odlučili presaditi cvijet, to je bolje to ili jesen ili proljeće učiniti. Što se tiče gnojiva, oni su potrebni, ali je njihov višak može dovesti do činjenice da je teška cvat cvijet slomljena grana.
Hortenzija vrt može čak promijeniti boju svog cvat. Na primjer, ako želite vidjeti plave ili plave cvjetova, napraviti tlo alum i soli željeza. To je ovaj mineral gnojenje pomaže promijeniti boju hortenzija cvijet klastera koji se može vidjeti lako.
Kao što možete vidjeti, hortenzija, brigu koja bi trebala biti stalna i fokusiran, spada u kategoriju gadljiv i hirovitim vrtne biljke. Dok s druge strane, minimalni zahtjevi skrb će vam omogućiti da uživate sjajan biljka.
Kako posaditi hortenzija macrophylla?
Pogledaj moje oči hortenzije!
Hortenzija vrt: najčešće vrste biljaka
Hortenzija macrophylla: bujna njegu i ljepotu
Hortenzija dlinnochereshkovye
Hortenzija macrophylla
Hortenzija paniculata „Jedinstven”
Hortenzija
Moj hortenzija
Hortenzija cvjeta
Ja želim narasti i hortenzija dom
Bolesti i liječenje list hydrangea