Bolesti ruže, što se dogodilo s Rose?

Video: pretraživačima - Knights of Rose križa

Bolesti ruže, što se dogodilo s Rose?Imam problem s niskim engleski ruža mali dječak sorti. Unatoč svojoj bolesti, ona stoji u svim bojama. Udario uglavnom niže i srednje razine lišća, gotovo u potpunosti. Iz daljine se čini da su listovi bijeli i transparentni. Najbolje rastu nove izbojke iz pupoljaka, ali dio pupova ne otopi, okrenuti smeđe i moraju biti uklonjeni. Brz kako izliječiti ružu? Ja sam s kugom nisu ispunjeni, ali lišće je odmah očito da imate „domaćin” larve insekata. Prikaži fotografije vici iskusan, a ona je predložio ime svog neprijatelja - to vrsta lisnih osa ličinke Rosa.

Julia je rekao da rojevi malih prozirnih gusjenica koje su vam ostavili samo vene lišća, vrlo brzo, a zatim nestaju iz biljke. Referentna literatura navodi da infekcija se javlja u proljeće. Odrasli insekti polažu jaja pod kožu ili lišća mladice u venama ili u lisnatim pazušcu. Imajte na umu da je ličinki i kukuljica Rosa biljarice prezimiti u tlu pod ružama.

Video: Nećete vjerovati! ROSE Syabitova skandalozno PR, obiteljske tajne Baturina BOLESTI Maxim Galkin

Za borbu protiv fufanon potrebu za korištenje, ali mislim da može uzeti bilo koji od insekticida štetočina kompleksa. Kako bi započeli proces prevencije u proljeće, kad biljke dotaknuo u rastu. Nemojte početi svoje ruže. Redovito pratiti pojavu štetnika i zadržati rezervu obrambene pripreme protiv insekata brzo uzvratiti neprijatelju.

Pupoljci potamniti i otpasti je vjerojatno zbog sive plijesni (Botrytis). Ovaj napad uzrokovan sirove hladnom vremenu. Osim toga, vaš rozeta je oslabljena zbog napada insekata. Koristim protiv Botrytis fundazol. Odijelo i bilo koji drugi fungicid, u opisu koji se odnosi na zaštitu od bolesti ruža.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Hibiscus - Kina ružaHibiscus - Kina ruža
Cvijeće raste na okućnica: štetnici na ružamaCvijeće raste na okućnica: štetnici na ružama
Što je engleski Roses?Što je engleski Roses?
Bolesti i štetnici ružaBolesti i štetnici ruža
Rose Hybrid TeaRose Hybrid Tea
Poraz od hrđePoraz od hrđe
Hibiscus: skrb i uzgojHibiscus: skrb i uzgoj
Bodljikave ružeBodljikave ruže
Rose na lukuRose na luku
Rose miriše ružuRose miriše ružu
» » » Bolesti ruže, što se dogodilo s Rose?

Kuća Vrtlarstvo Cvijeće Bilje Briga Dizajn Životinje Gredica i recepti Foto i Video Miscelanea