Begonija Tigar - dom ljepota

Video: Begonija - Cvjećarnica

Begonija su ukrasnog listopadne biljke koje savršeno krase svaki dom. Među njima, begonija tigar nije posljednji.

Svaka vrsta begonija njegove vanjske karakteristike - oblik, boje, i svaka vrsta na svoj način lijepo.

Begonija Tigar je biljka koja ima uspravne stabljike tu granu. Listovi su srcoliki, malo zakrivljen, istaknuo je na kraju. Duljina list 7 centimetara. Leaf boja - smeđe-maslina. Bliže vrhovima lišća prekriveno malim zelenim mrljama. Ova vrsta begonija može doći do 30 centimetara.

Njega je jednostavan. Temperatura ne bi trebala biti ispod 16 stupnjeva u zimi, u ostatku 18-20 godine. Svjetlo mora biti sjajna, ali sa zaštitom od sunca. Zalijevanje treba biti bogat, ali ni na koji način spriječiti prelijevanje. Kada je prelijevanje vode ne može pasti na listovima. Također se mora uzeti u obzir pri visokoj vlažnosti rezervacija.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Moj begonija MisterijaMoj begonija Misterija
Luksuzni Beauty - begonija DekorativnolistvennyeLuksuzni Beauty - begonija Dekorativnolistvennye
Gomoljasto begonija u vrtuGomoljasto begonija u vrtu
Begonija Terry je idealan za balkona, zimskih vrtovaBegonija Terry je idealan za balkona, zimskih vrtova
Briga BegoniaBriga Begonia
Begonija cvijet sobaBegonija cvijet soba
Begonija u mojoj kućiBegonija u mojoj kući
Begonija - ukrasni lišće biljkeBegonija - ukrasni lišće biljke
Razmnožavanje begonija i njeguRazmnožavanje begonija i njegu
Domovinskog biljke Begonija MasonDomovinskog biljke Begonija Mason
» » » Begonija Tigar - dom ljepota

Kuća Vrtlarstvo Cvijeće Bilje Briga Dizajn Životinje Gredica i recepti Foto i Video Miscelanea