Biljke u toplinu

Kaktusi i drugi sukulenti - ljepota. Oni nadilaze vrijeme. Slažete li se? Ako - da. To je - krivo! Naravno, nisu umrli, čak i ako smo ih uopće neće biti zalijevati. No, ljepota od njih, također, ne može čekati. Uostalom, sudac za sebe da li su do ljepote i do cvatnje će biti kada se svi akumulirani vlage i unutrašnje rezerve, oni će provesti u borbi protiv vrućine? Dakle, kaktusi i drugi sukulenti (on pogotovo) također moraju obratiti posebnu pozornost na - voda nakon što je zemlja suši se i ne zaboravite nahraniti. Ali, to je otporan na visoka temperatura kaktusi. I, što je manje otporan na toplinu biljke ... Mnoge biljke u toplinu mogu jednostavno umrijeti! Čak i sigurnije zapadne prozor može biti uzrok smrti biljke. Ako bi se zatvoreni biljka ljeto stan, zatim od sunca njihove pritenyat je potrebno, bez obzira na orijentaciju prozora. Čak i kratka izloženost njima u kombinaciji s visokom temperaturom koja može uzrokovati ozbiljne ozljede. Ako je moguće, a ne već nose gore postrojenja izvan, u hladu. Posebnu pozornost treba obratiti u takvim razdoblje cvjetnica. Tropska podrijetlo mnogi od njih ne jamči sto posto vitalnosti. Ako je moguće - staviti ih "na fitilj”Ili se jednostavno uliti u posudu grubog pijeska, šljunka, možete staviti čistu mahovinu i prelijte vodom. Na taj način možete i vlažnost promovirati i dati nije potpuno suha koma. Pogledajte oko sebe. Pogledajte što imate boju i još jednom ponovno čitati pravila i uvjete njihovog pritvora. Ja ću dopustiti tim u vezi da bi blagi digresiju. Znam sve - to je nemoguće !!! Da biste to učinili, a tu su i puno različitih direktorija, knjiga i internetskih stranica. Ja vas naučiti - novajlija uzgajivač, ali on je i učenje, uključujući i ovdje. Ali JA odstupiti. O vrućini ... vaše biljke u toplinu moraju biti dvostruko pozornost. Na primjer, kao što je zahtjevan streptokarpusy, jednostavno ne preživjeti vrućim ljetima. Dekorativnolistvennye ne cvjetnica u toplinu potrebnu za sprej, a najmanje dva puta dnevno. To se posebno odnosi na biljke s povećanim zahtjevima za vlagu (npr - chamaedorea). Ako se ne raspršuje, može dobiti ružne smeđe list savjete i usahne. Ako ste u mračnoj lonac biljka, najbolje je da ga omotati folijom ili bijelom papiru koje štite zemljane sobu od pregrijavanja. Hranjenje u tom periodu bolje gnojiva. Stanje - hrani ne prije od dva sata nakon zalijevanja, promatrati strogo! Ako ste sretni, a vi stojeći klima uređaj, provjerite da bi hladni zrak iz nje ne pada na biljke.
I posljednja. U suhom, vrućina je osobito brutalan zlim duhovima, kao što su uš, pauk novčića, štitaste uši, itd Pažljivo pregledajte svoje biljke i isprva se čini da se odmah poduzmu mjere.
Lijepe i kaktusi succulents u pripravcima
Kaktusi rasti od samog sjemena
Kaktusi u videu, ili zašto ne biste trebali propustiti ih cvatu
Biljke sukulenti
Tko su oni - sukulenti?
Saksiji kaktusi i pravilnu njegu za njih
Saksiji kaktusi i njihove vrste
Sukkulenty- naš omiljeni kaktusi
Zvjezdasti kaktusi kući
Popularne biljke.
Kaktusi
Gymnocalycium